Κάθονται και ασχολούνται με το πόσα θα πάρει ο Χούλιο Ιγγλέσιας

Κάθονται και ασχολούνται με το πόσα θα πάρει ο Χούλιο Ιγγλέσιας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αντώνης Ρέμος και Julio Iglesias απόψε στο «Nammos» στην Ψαρού, Κοντσίτα και Άννα Βίσση στο «Jackie O», στο Super Paradise, το Σάββατο που μας πέρασε. Ποιος είπε πως το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι είναι φτωχό; 

30 Ιουλίου 2014
Μύκονος 2014. Κοντσίτα: «Ερωτεύτηκα την Άννα Βίσση και την Μύκονο». Όχι όμως και τον Πέτρο Κωστόπουλο και ας βρέθηκε και αυτός στη συναυλία, τον θυμάμαι άλλωστε τον Πέτρο και σε μεγάλες ροκ συναυλίες στο ΟΑΚΑ, είναι αυθεντικός ρόκερ ο πρωινός τηλεπαρουσιαστής του Mega. Όπως και ο Λευτέρης Πανταζής βεβαίως, δεν διάλεξε τυχαία το μπλουζάκι που βλέπετε να φοράει (η φωτογραφία από τη σελίδα του στο facebook), στις 19 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί στο Gagarin (την ημέρα που θα βρίσκεται στην Αθήνα και η Lady Gaga!).

Διαβάζω ωστόσο στο πάντοτε έγκυρο «Πρώτο Θέμα» πως η συναυλία Βίσση-Κοντσίτα(ς) δεν πήγε και τόσο καλά, μια και κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εισιτήριο των ορθίων μειώθηκε από τα 100 ευρώ στα 50, προφανώς για να μπει περισσότερος κόσμος στο μαγαζί! Ελπίζω απόψε τουλάχιστον που θα παίξουν ζωντανά ο Antonis Remos και ο Χούλιο Ιγγλέσιας να γίνει sold out και να μην ξεφτιλιστούμε ως μουσικός λαός. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, θα δικαιώσουμε και την Καλλιόπη σε όσα έλεγε για την Μύκονο και την επέλαση της φτήνιας στο νησί του ανέμου. 

\"\"
 
Υπήρχαν και οι κακεντρεχείς φυσικά που αναφέρθηκαν στην αμοιβή του τροβαδούρου, του Χούλιο. Γιατί έτσι είμαστε εμείς στην Ελλάδα, όλα τα κατηγορούμε. Ο Αντώνης Ρέμος τους έβαλε στη θέση τους: «Είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες "μύθους" ή αν προτιμάς "θρύλους" του τραγουδιού διεθνώς. Αντί να ασχοληθούν με το ότι έρχεται στη χώρα μας μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα, κάθονται και ασχολούνται με το πόσα θα πάρει και πόσο θα κάνει το εισιτήριο και γιατί εγώ πάω κι εμφανίζομαι εκεί όπου υπάρχει ασυδοσία σε όλα, με τη σαμπάνια να… φεύγει με τα καρότσια!». Δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε...  

Να τα βλέπει αυτά (και) η Χάρις Αλεξίου που πήγε κι έπαιξε δωρεάν για τις καθαρίστριες (ΕΔΩ). Και κατηγορήθηκε και από πάνω. Ας πρόσεχε.