Τα «Παραπολιτικά 90.1» στις επάλξεις (διαρκή update)

Τα «Παραπολιτικά 90.1» στις επάλξεις (διαρκή update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκίνησε σήμερα το επίσημο πρόγραμμά του ένα ραδιόφωνο που διαθέτει τα φόντα (και το... χρήμα) να γίνει ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος...

08 Σεπτεμβρίου 2014
update
Καλός ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, κάθε βράδυ 8 με 10, τον έχει τον ραδιοφωνικό αέρα... 

update
Τάκης Τρακουσέλης και Τάκης Πουρναράκης τώρα (6-7), ένα δεμένο δίδυμο που εκτός από μηχανοκίνητο αθλητισμό ξέρει και από ραδιόφωνο.

update
Θέμης Μάλης και Νανά Παλαιτσάκη τώρα στον «Παραπολιτικά 90.1» και όχι Γιώργος Λιάγκας με Ευγενία Μανωλίδου (ξεκινούν τελικά την επόμενη Δευτέρα)! Όχι πως αλλάζει κάτι, ούτε προς το χειρότερο, ούτε προς το καλύτερο. 

update
Πολύ καλό το δίδυμο Λίζα Δουκακάρου και Ανδριάνα Ζαρακέλη στο «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με καλά μικρόφωνα και με ρυθμό.  

update
Κάποτε έκανε καλό ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Ψαριανός. Τώρα, μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (γαμπρό της Ντόρας, είναι πολιτικό το ζήτημα, όχι προσωπικό) μοιάζει σαν καρικατούρα, απομεινάρι του παρελθόντος. Και παίζει τα ίδια τραγούδια που έβαζε και πριν 10 χρόνια στον Best.  

update
Μέτριος και άχρωμος ο Νίκος Ευαγγελάτος, αντιραδιοφωνικός.
Κουρτάκης και Τζένος στη συνέχεια, τα «χώνουν» στον Γιώργο Μουρούτη. Επίσης προανήγγειλαν την έκδοση πολιτικο-οικονομικού εβδομαδιαίου φύλου μέσα στον Οκτώβριο.  

update
Θεματολογία δελτίου ειδήσεων στις 7 το πρωί. 
1. Σενάρια μείωσης ΕΝΦΙΑ
2. Επίσκεψη δανειστών στην Αθήνα, για τη φορολογία
3. Δηλώσεις Βενιζέλου στην ΔΕΘ
4. Τροπολογία για το πετρέλαιο από τον ΣΥΡΙΖΑ
5. Νέα ευρήματα στην Αμφίπολη
6. Άνοδος στάθμης του Έβρου
7. «Ποιητικές» δηλώσεις Βενιζέλου για το Ποτάμι
8. Σχέδιο για το Ισλαμικό κράτος από τον Ομπάμα
9. Ήττα Εθνικής στο Μουντομπάσκετ
10. Καιρός
11. Κίνηση.

update
CD με την Πάολα δίνει ως δώρο η εφημερίδα το Σάββατο, οπότε και την ακούμε και από τη συχνότητα. Μέσα στην ποιότητα...


Και γίνεσαι υπολογίσιμος αντίπαλος αναλόγως τα ονόματα που επιλέγεις - δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα και παρακολουθήστε σήμερα εδώ -στη στήλη αυτή- αλλά και στο twitter μας, σχόλια σε real time από την ακρόαση του σταθμού. Όσο για τα ονόματα που λέμε, δείτε ή μάλλον ακούστε παρακάτω όσα συνέβησαν την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη. Έξυπνος ο δημοσιογράφος, αφού άφησε τη Σοφία Βούλτεψη να προσπαθεί, χωρίς υπερβολή, να κάνει το άσπρο μαύρο ακόμα και τα πιο αυταπόδεικτα πράγματα (τη μη συνέντευξη Σαμαρά στη ΔΕΘ την απέδωσε στην υπερπληθώρα ενημέρωσης!), της έβγαλε μετά τον Αιμίλιο Λιάτσο (του... Real FM παρακαλώ) απέναντί της. Nα της λέει, ο τελευταίος, για το δημοσίευμα της Kontra News σύμφωνα με το οποίο, η Βούλτεψη έχει διορίσει στο δημόσιο τρία συγγενικά της πρόσωπα. Κόλλησε η λαλίστατη κατά τ' άλλα υπουργός Τύπου, έκανε λόγο για ψευδές δημοσίευμα, ψέλισσε κάτι «οι αυριανιστές και οι τζιχαντιστές θα πληρώσουν» κι έκλεισε το τηλέφωνο. Και όταν της τηλεφωνούσαν ξανά, απλώς δεν απαντούσε! 
 
 

 

 
Από σήμερα λοιπόν ξεκινάει ένα ραδιόφωνο το οποίο παρακολουθούν, με προσοχή, από τον πρωτοπόρο Real 97.8. Δεν θεωρούν τον Σκάι 100.3 ή τον Βήμα 99.5 λόγου χάριν ως βασικούς τους ανταγωνιστές, πιο πολύ τους ενδιαφέρει ο νεοσύστατος ραδιοσταθμός του Γιάννη Κουρτάκη. Τόσο στο twitter λοιπόν όσο κι εδώ θα έχουμε να πούμε πολλά στη διάρκεια της ημέρας.