Kαλά Χριστούγεννα

Kαλά Χριστούγεννα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να δούμε πότε θα έρθουν φέτος τα Χριστούγεννα στο ελληνικό ραδιόφωνο. Την αρχή για την Αθήνα την έκανε πέρυσι ο Αλέξης Καρακατσάνης στον «Easy 97.2». Γύρω στις 23 Νοέμβρη αν θυμόμαστε καλά άλλαξε άρδην το playlist του σταθμού και έβαλε μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μόνο! Όλο το 24ωρο. 

29 Οκτωβρίου 2014
Στόχος του να μπει σε όσο περισσότερα μαγαζιά ήταν δυνατόν. Εμπορικά κυρίως καταστήματα αλλά και όχι μόνο. Να τον ακούει ο κόσμος όπου ψωνίζει, να τον μάθει, να συντονιστεί, να παραμείνει συντονισμένος και μετά τις γιορτές. Αποτέλεσμα; Ο «Easy 97.2» εκτοξεύθηκε στις ακροαματικότητες. Το ίδιο έκανε και ο «Next 96.1» στη Θεσσαλονίκη, επίσης άλλαξε το playlist του, παίζοντας χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Βέβαια αυτός έκοψε και τους παραγωγούς για εκείνο το διάστημα, χωρίς μάλιστα να τους επαναπροσλάβει μετά! Θα τον άγγιξε το πνεύμα των Χριστουγέννων να υποθέσουμε.
 
Εν αναμονή λοιπόν. Πόσα ραδιόφωνα θα ακολουθήσουν φέτος τη συνταγή; Θα είναι μόνο ο «Easy 97.2» στην Αθήνα ή θα έχει αντιπάλους; Και πότε άραγε θα ξεκινήσουν; Μας βλέπω να γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με το Πολυτεχνείο