Ζωή εναντίον Σκάι και Σκάι εναντίον Ζωής

Ζωή εναντίον Σκάι και Σκάι εναντίον Ζωής
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοινώσεις και καταγγελίες. 

19 Ιουνίου 2015
Ήταν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Σκάι Γιάννη Καντέλη, με ευθεία επίθεση εναντίον του σταθμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να λογοδοτήσει για όσα αποκρύπτονται από τα κεντρικά δελτία των ΜΜΕ της διαπλοκής που καταδυναστεύουν σαν νέες ερπύστριες τον ελληνικό λαό».
 
Σήμερα λοιπόν απάντησαν οι δημοσιογράφοι του Σκάι, με καταγγελία τους στην ΕΣΗΕΑ. «Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε την Πρόεδρο της Βουλής, ότι οι παρουσιαστές και οι συντάκτες του ΣΚΑΪ -γυναίκες και άντρες, νέοι και έμπειροι- είναι πλήρως ενημερωμένοι και καταρτισμένοι, κάνουν δε τη δουλειά τους με ζήλο, αυταπάρνηση και αίσθηση του καθήκοντος για ενημέρωση των πολιτών, μία εργασία που εκτελούν χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, όπως για παράδειγμα τους κομματικούς που φέρει η ίδια όταν ανεβαίνει στην έδρα της.
Θεωρούμε επίσης απαράδεκτο και επικίνδυνο -ακόμη και ως σκέψη, πολλώ δε μάλλον όταν εκστομίζεται- τα Μέσα Επικοινωνίας να παρομοιάζονται με ερπύστριες που καταδυναστεύουν τον λαό. Θα θέλαμε να θυμίσουμε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι όταν οι ερπύστριες του ολοκληρωτισμού οποιασδήποτε απόχρωσης, επιβληθούν στην κοινωνία, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κλείνουν τα ΜΜΕ, διατηρώντας μόνο ένα που εκφράζει την άποψη των κυβερνώντων. Η επαναλειτουργία πολλών και πλουραλιστικών Μέσων αποδεικνύει και το τέλος της δυνάστευσης των λαών, που σημαίνει ότι η πραγματική Δημοκρατία υπάρχει όταν οι κυβερνώντες μπορούν να αντέξουν όλες τις απόψεις».