Τα ραδιόφωνα (συνεχίζουν να) παίζουν Χρήστο Θηβαίο

Τα ραδιόφωνα (συνεχίζουν να) παίζουν Χρήστο Θηβαίο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και καλά κάνουν, θα λέγαμε. Έτσι πρέπει. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές λοιπόν τις τελευταίες ημέρες τα playlist των σταθμών, ο σάλος που ξεσηκώθηκε με τις δηλώσεις του τραγουδοποιού δεν τα επηρέασαν.

24 Ιουλίου 2015
Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν διακρίνονται και τόσο για τα αντανακλαστικά τους τα μουσικά ραδιόφωνα που ετοιμάζουν μέρες πριν την playlist τους και δύσκολα τη διαφοροποιούν. Πολλώ δε μάλλον τώρα που είναι και καλοκαίρι και οι ρυθμοί είναι ακόμα πιο χαλαροί. Σκεφτείτε πως πολλά μουσικά ραδιόφωνα κλείνουν σήμερα και για ολόκληρο τον επόμενο μήνα θα παίζουν μόνο μουσική, από... λίστες που ήδη ετοιμάζονται.  
 
Πόσα κομμάτια από Χρήστο Θηβαίο έπαιξαν τα ραδιόφωνα τις τελευταίες ημέρες, πόσες φορές εννοούμε; Ιδού (όπως μας το δίνει η Media Inspector): Δευτέρα 53 φορές, Τρίτη 51, Τετάρτη (όταν ξεκίνησε το πανηγύρι) 48 και Πέμπτη 46. Πάνω κάτω τα ίδια. Οι μη παραγωγικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί αποδεικνύονται μια χαρά παραγωγικοί.
 
Η αλήθεια είναι πως ο Χρήστος Θηβαίος ακουγότανε κάπως περίεργα στη συνέντευξη, σαν να μην επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Πώς δεν θυμόμαστε την άλλη μέρα τι ακριβώς κάναμε το προηγούμενο βράδυ; Κάπως έτσι μου έμοιαζε. Θα τον καταλαβαίναμε και θα τον συμπονούσαμε αν δεν ερχόταν μετά αυτή η επιστολή συγγνώμης που τα έκανε χειρότερα τα πράγματα έτσι όπως διατυπώθηκε. Γιατί έγινε φανερό πως τα εννοούσε όσα είπε. Άλλωστε, όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες φάσεις τον αληθινό σου εαυτό βγάζεις, όχι κάτι άλλο. Τι να σας πω...