Με τις συναυλίες ως αντίδοτο για τις εκλογές

Με τις συναυλίες ως αντίδοτο για τις εκλογές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πως τα καταφέρνει αυτή η κυβέρνηση και παίρνει τις πιο τραγικές και αχρείαστες αποφάσεις στο χειρότερο timing, είναι απορίας άξιον. Θέλει ταλέντο...  

27 Αυγούστου 2015
Έρχεται λοιπόν και αποφασίζει δημοψήφισμα καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τον συναυλιακό Ιούλιο. Μιλάμε, καταστροφή κανονική, χωρίς υπερβολή. Πάλι καλά που είχε προλάβει να τελειώσει ομαλά ο Ιούνιος. Μόνο προς το τέλος του μηνός πήγε λίγο να ισορροπήσει το πράγμα, αλλά ήταν ήδη αργά. 
 
Κάναμε, έκαναν όλοι, υπομονή για τον Σεπτέμβριο, μήπως και μαζευτεί λίγο η χασούρα. Αμ δε. Καραδοκούσε πάλι ο Αλέξης Τσίπρας και αποφασίζει εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη. Πάει και αυτή η (πάντοτε ενδιαφέρουσα από συναυλιακής απόψεως) περίοδος, ακυρώνεται. Ούτε προπώληση υπάρχει τώρα, ούτε τίποτε. 
 
Δεν είμαι βέβαια και τόσο απαισιόδοξος αυτή τη φορά, νομίζω πως κάποια live θα πάνε καλά. Ίσως και γιατί ο κόσμος συνήθισε πια, τόσες εκλογές, τόσα δημοψηφίσματα. Ε, νισάφι, κάποια στιγμή αρχίζεις να μη δίνεις και τόση σημασία. Άλλωστε οι συναυλίες είναι μία λύση, μία διέξοδος. Ας βοηθήσουμε και όλοι εμείς, τόσα καλά live θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, άντε ξεκουνηθείτε. Με 10 ευρώ εισιτήριο τα ελληνικά και γύρω στα 20 τα ξένα ονόματα, δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε, έτσι; 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας παρουσιάσουμε συγκεντρωμένες όλες τις συναυλίες του Σεπτεμβρίου. Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Για να φτιάξετε το πρόγραμμά σας.