Η «φωνή» της ΝΕΡΙΤ είναι και η «φωνή» της ΕΡΤ

Η «φωνή» της ΝΕΡΙΤ είναι και η «φωνή» της ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μαρία Κοζάκου έγινε ξανά η πρέσβειρα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, είναι αυτή που εκφωνεί το σποτάκι για τα Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ. 

01 Σεπτεμβρίου 2015
Γεγονός ωστόσο που προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στην ΕΡΤ μια και η Μαρία Κοζάκου ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ΝΕΡΙΤ και της ΔΤ, από τα εμβληματικά της πρόσωπα. Των μορφωμάτων του (Θεός 'σχωρέστον πολιτικά) Σαμαρά. Συμμετείχε άλλωστε από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας μετά το «μαύρο» κάνοντας και όλα τα βασικά τους σποτ (Eurovision κ.ο.κ.).

Αντέδρασαν λοιπόν οι εκφωνητές της ραδιοφωνίας με τη συγκεκριμένη επιλογή. Και για έναν ακόμα λόγο, περισσότερο συμβολικό: η πρόταση για τα Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου είναι η μόνη πρόταση που έκανε η ομάδα της αυτοδιαχείρισης της ERT open και πέρασε ατόφια στο νομοσχέδιο Παππά. Καμία άλλη, σχεδόν. «Δεν είναι βέβαια μόνο ιδεολογικό το θέμα, είναι και εργασιακό» μας λέει εργαζόμενος της ΕΡΤ σε mail του στο e-tetRadio. «Γιατί ντε και καλά πρέπει να το εκφωνεί αυτή; Μέσα στις εκατοντάδες εργαζομένους που επέστρεψαν στην ΕΡΤ, δεν υπάρχουν εκφωνητές, ειδικοί να κάνουν αυτή τη δουλειά;»