Η επίσημη απάντηση του Galaxy 92

Η επίσημη απάντηση του Galaxy 92
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αφορμή τα σχόλια, τις κριτικές και τα... δημοσιεύματα, όπως γράφουν.

12 Σεπτεμβρίου 2015
Την πρώτη επίσημη τοποθέτηση για τις αλλαγές στον Galaxy 92, έκαναν οι ιθύνοντες του σταθμού. Προηγήθηκε της ανακοίνωσης το editorial του Πέτρου Κωστόπουλου ΕΔΩ, που αναφερόταν στον ραδιοσταθμό, αλλά και τα ποικίλα σχόλια στο facebook του Galaxy, για την αλλαγή του ύφους του.
 
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΝ GALAXY 92; 
Ας το πάμε ανάποδα... Ας ξεκινήσουμε από κάτι που δεν άλλαξε, γιατί πολύ απλά αποτελούσε πάντα την ''καρδιά'' της φιλοσοφίας του σταθμού και αυτό είναι η μελωδία στις μουσικές που ακούγονται. 
Κρατήσαμε λοιπόν το στοιχείο αυτό και προσπαθήσαμε να αναζητήσουμε πιο σύγχρονες εκδοχές σε αγαπημένα ακούσματα και να προσθέσουμε νέες ωραίες μουσικές που μένουν έξω από τις επιλογές των περισσότερων ραδιοφώνων, επειδή δε φέρουν τη σφραγίδα του καθαρόαιμου mainstream. Στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μία μουσική πρόταση διαφορετική, πιο φρέσκια και πιο ρυθμική. 
Για την επιλογή των νέων μουσικών καλωσορίσαμε στην παρέα του Galaxy τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος ξεκαλοκαίριασε μαζί με το Θοδωρή Γιαννόπουλο και άλλους καλούς συνεργάτες μας, ακούγοντας και επιλέγοντας τραγούδια για το νέο πρόγραμμα του σταθμού. 
Η αρχή στον ''αέρα'' έγινε πριν από λίγες εβδομάδες και η δουλειά συνεχίζεται... 
Ο αρχικός προγραμματισμός αναφορικά με την έναρξη των εκπομπών των παραγωγών του σταθμού πήγε λίγο πίσω, γιατί σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλύτερο να περάσουμε πρώτα από τον... ''κάβο'' των εκλογών και των μετεκλογικών εξελίξεων. 

Πολλά γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό για τις αλλαγές στον Galaxy... 
Και καλά... Και κακά...
Αναμενόμενο ήταν...
Αφουγκραζόμαστε τα καλοπροαίρετα και προσπερνάμε τα κακοπροαίρετα και τα υβριστικά. 
Πρέπει να ομολογήσουμε, πάντως, ότι παρατηρήσαμε πως κάποιοι του ραδιοφωνικού ρεπορτάζ, δεν μπήκαν -δυστυχώς- στον κόπο να επικοινωνήσουν με κάποιον υπεύθυνο του σταθμού, πριν γράψουν για μας. So what, θα μου πείτε... 
Επίσης, πολλά γράφτηκαν για το ρόλο του Πέτρου στο νέο ξεκίνημα. Με τη ευκαιρία, ας το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό. Ο Πέτρος, με πολύ κέφι και μεράκι, επέλεξε και πρότεινε τις μουσικές που ακούτε. Αυτό ήθελε να κάνει, γι αυτό ήρθε κοντά μας και αυτό συνεχίζει να κάνει.
Όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα στο σύνολό του (το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση), αυτό αποτελεί προϊόν teamwork. 
Ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να αρέσει σε όλους. Ελπίζουμε, πάντως, να αρέσει σε αρκετούς και θα είναι πολύ μεγάλη μας χαρά να δώσουμε την ευκαιρία να βρουν αυτό που τους αρέσει στη συχνότητά μας και κάποιοι που μέχρι σήμερα δεν είχαν βρει κάπου αλλού αυτό που θα ήθελαν να ακούσουν... 
Με το μεγαλύτερο σεβασμό, όμως, στεκόμαστε απέναντι σε εκείνους που ενώ μέχρι τώρα μας άκουγαν, το νέο πρόγραμμα δεν τους αρέσει (ιδιαίτερα ή και καθόλου).
Κύριο μέλημά μας θέλουμε να είναι, να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους λόγους και να επιχειρήσουμε να βρούμε τη ''χρυσή τομή'', για να καταφέρουμε να τους ξαναφέρουμε κοντά μας...

Σας ευχαριστούμε πολύ ΟΛΟΥΣ!
Για τον Galaxy 92,
Χρήστος Γιακουμόπουλος