Έκοψαν εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα στο «Βήμα 99.5» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (update)

Έκοψαν εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα στο «Βήμα 99.5» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη συνεργασία του με το ραδιοσταθμό του Σταύρου Ψυχάρη ο γνωστός κωμικός και η εκπομπή κόπηκε! Μόλις μία μόνο πρόλαβε να παίξει, καμία άλλη. Τζάμπα οι προαναγγελίες και οι ενθουσιώδεις υποδοχές. 

30 Σεπτεμβρίου 2015
Αιτία; Δεν ξέρουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή η οποία δεν μεταδόθηκε ποτέ, αν και την είχε στείλει εγκαίρως ο Γιώργος Μητσικώστας, αφορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χωρίς να του εξηγήσουν καν το λόγο - ο διευθυντής του Βήμα FM Βασίλης Χιώτης δεν μίλησε ποτέ μαζί του στο τηλέφωνο, αν και μετά έγιναν κάποιες, εκατέρωθεν, κλήσεις. Του διεμήνυσαν ωστόσο πως το πεντάλεπτο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα παίξει. Αντιθέτως, το άλλο χιουμοριστικό πεντάλεπτο με τον Θεοδόση Πελεγρίνη μεταδόθηκε κανονικά τη Δευτέρα. Προφανώς το ένα ενοχλούσε πολιτικά και το άλλο βόλευε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό...
 
Έκτοτε, αγνοείται η τύχη της εκπομπής. Βασίλης Χιώτης και Γιώργος Μητσικώστας είχαν συμφωνήσει για ένα καθημερινό πεντάλεπτο που θα αφορούσε, κάθε φορά, κι ένα διαφορετικό πρόσωπο. Σαν το πεντάλεπτο του πρωθυπουργού. Κυριακή βράδυ ο Μητσικώστας έστειλε τις δύο πρώτες εκπομπές του. Και, Δευτέρα, ξεκίνησαν. Για πρώτη και τελευταία φορά! Στο πρόγραμμα του σταθμού στο site ΕΔΩ το πεντάλεπτο χάσκει κενό πλέον, 10:55 με 11 ακριβώς (προφανώς απλώς θα αφαίρεσαν το όνομα). 
 
Πάσα εξήγηση δεκτή. Διότι, δεν μπορώ να πιστέψω πως λογόκριναν τον Μητσικώστα. Μοιάζει αδύνατον. Θα ήταν εντελώς ηλίθια κίνηση. Εκτός κι αν παίζονται τέτοια πολιτικά παιχνίδια ώστε ένα ραδιόφωνο να προτιμά να τραυματίσει την αξιοπιστία του τόσο σοβαρά. 
 
Την κομμένη εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ

update 10:55 (Πέμπτη, πρωί)
Ο Βασίλης Χιώτης δεν ήθελε, είπε, να αναφέρει τους λόγους που διεκόπη η συνεργασία του σταθμού με τον Γιώργο Μητσικώστα. «Μακριά από εμάς κάθε διάθεση για λογοκρισία» τόνισε από μικροφώνου, στο Βήμα 99.5. Και για να αποδείξει του λόγου του αληθές, μετέδωσε το κομμένο πεντάλεπτο. 
Ωστόσο; Ωστόσο, τι;