Πέτρος Κωστόπουλος: «Επέστρεψα στα χόμπι και στον τόπο του εγκλήματος»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Επέστρεψα στα χόμπι και στον τόπο του εγκλήματος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πάλαι ποτέ ένδοξος εκδότης ανέλαβε τη μουσική (και τη διεύθυνση εδώ που τα λέμε) του Galaxy 92 και γράφει για το ραδιοσταθμό που ξεκινάει από Δευτέρα με το νέο του πρόγραμμα. 

09 Οκτωβρίου 2015
Μια μέρα πέρασε από το γραφείο ένας παλιός μου φίλος, ο Σταύρος Γεωργάκης, που είναι συνιδιοκτήτης του Galaxy 92. Για ένα άσχετο θέμα. Το ένα έφερε το άλλο, μιλάγαμε για μουσική και συνεννοούμασταν, μέχρι που γυρνάει ξαφνικά και μου λέει «θα θελες να κάτσεις να βγάλεις τη μουσική, για να κάνουμε έναν καινούργιο Galaxy;». Ο Galaxy είναι από τους ιστορικούς σταθμούς, όπως θα έλεγα εγώ, στην Ελλάδα. Έπαιζε πιο mainstream και πιο ήρεμα από τα δικά μου ραδιόφωνα, αλλά είχε μια πιστότητα σε αυτό που έκανε, γι΄αυτό και είχε πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Το σκέφτηκα πάρα πολύ, γύρω στα 30 δεύτερα, και του είπα, ναι. «Θέλω πολύ να ξαναφτιάξουμε από την αρχή ένα σταθμό, αισθάνομαι ότι υπάρχει μια τεράστια τρύπα, εκεί που ήταν ο Nitro, ο Best, ο Galaxy, άλλαξαν οι καιροί, καιρός ν' αλλάξουμε κι εμείς κι η μουσική μας. Αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω καμία διοικητική εμπλοκή ή επαγγελματική σχέση, έτσι να κάνουμε το κέφι μας, κι αν θα σου αρέσει είμαστε οκ. Θα τα φτιάχνω στο γραφείο, θα δουλεύω στο γραφείο και το σπίτι και θα σας τα στέλνω».
 
Εδώ και ενάμιση μήνα, ο Galaxy 92 παίζει αυτό που έφτιαξα. Εμένα μου αρέσει και μου αρέσει πολύ, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν αρέσει σε πολλούς έχει σημασία. Αλλά σε αυτό θα χρειαστούμε 5-6 μήνες να το καταλάβουμε. Εγώ προς το παρόν δε θα κάνω εκπομπή. Το σκέφτομαι για μετά τα Χριστούγεννα. Έχω πολλές δουλειές, δεν προλαβαίνω. Μπορεί καμιά φορά να πηγαίνω γκεστ σε άλλους να λέω καμιά μαλακία.

Διάβασα και μαλακίες πάλι για μένα, ότι πήγα κι έδιωξα (!!!) τους ανθρώπους που έκαναν εκπομπές (τι είναι αυτή η παπαριά που με κυνηγάει εμένα...) όταν ούτε απ΄έξω δεν είχα περάσει από τον σταθμό. Εκπομπές θα κάνουν οι τέσσερις άνθρωποι που βρήκα όταν πήγα στον Galaxy, τρεις που είχαμε συνεργαστεί παλιά στο Nitro και δύο new entries. Αυτή τη στιγμή που γράφω, παίζει μόνο μουσική. Μπορείτε να την ακούσετε και να την κρίνετε αν θέλετε. Από Δευτέρα ξεκινάνε και τα παιδιά.
 
(Όλο το κείμενο ΕΔΩ).