Σε τέλμα ο Nitro 102.5

Σε τέλμα ο Nitro 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύσκολη υπόθεση η αυτοδιαχείριση... Τα έχουμε ξαναπεί από εδώ. Τα αυτοδιαχειριζόμενα σχήματα, όπως συσπειρώνουν τους εργαζόμενους για έναν κοινό σκοπό, άλλο τόσο τους δοκιμάζουν και τους διχάζουν, στην χειρότερη περίπτωση, με την πρώτη «στραβή». 

28 Οκτωβρίου 2015
Με άσχημα αποτελέσματα στην πορεία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει από την αρχή της νέας σεζόν στο Nitro 102.5. Η αυτοδιαχείριση του σταθμού που ξεκίνησε με προσδοκίες και πολλούς στόχους το Δεκέμβριο του 2013, μοιάζει σαν να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Οι 16 μέτοχοι (παλιοί εργαζόμενοι) έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα - έπαιξαν ρόλο και οι προτάσεις για συνεργασία (από την Athens Voice) και εξαγορά (από τον Φίλιππο Βρυώνη και το Ε TV). 
 
Έκτοτε τα πάντα έχουν παγώσει στον Nitro 102.5. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς διαφημίσεις, με αρκετά τεχνικά προβλήματα (ίσα που ακούγεται, σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου), και τις ακροαματικότητές του αναπόφευκτα να πέφτουν. Τo site, το instagram και το twitter του είναι «νεκρά» από το καλοκαίρι, ενώ σταμάτησε να ανανεώνεται και η σελίδα του στο facebook. Κι όπως είναι φυσικό, οι ακροατές του παραπονιούνται στα social media όχι μόνο για την απουσία εκπομπών αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λήψη του. Εν ολίγοις, έχει εγκαταλειφθεί (επ' αόριστον) στην τύχη του, εκπέμποντας στον αυτόματο πιλότο.
 
Το μόνο που έχει απομείνει στο ραδιόφωνο της Αιμιλίου Βεάκη, είναι η (καλή) μουσική του. Ενώ οι ακροατές του (ιδίως οι πιο παλιοί) μετακομίζουν προς τον Galaxy 92. Προς το παρόν δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Κι αν δεν αλλάξει κάτι, ο Nitro θα γιορτάσει τα 20ά γενέθλιά του με... σιωπή.