Η τεράστια επιτυχία του Rock 96.9

Η τεράστια επιτυχία του Rock 96.9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν είναι τυχαίο που ο σταθμός έβαλε ως σλόγκαν του το «Rock FM, ο Νο 1 ροκ σταθμός της Αθήνας». Αλήθεια λέει. Μήνα με τον μήνα, εβδομάδα με την εβδομάδα σχεδόν, το ροκ ραδιόφωνο των Αττικών Εκδόσεων διαρκώς ανεβαίνει στις ακροαματικότητες. 

18 Νοεμβρίου 2015
Στις αστάθμισες αναφορές μάλιστα αυτής της εβδομάδας (μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα μας στο facebook και στο λογαριασμό μας στο Twitter) για πρώτη φορά περνάει πάνω και από τον DeeJay 95.2 ακόμα. Δεν το συζητάμε και για τον μεγάλο του αντίπαλο τον «Red 96.3», που μένει πλέον πολύ πίσω στον ροκ ανταγωνισμό.
 
Έχω μία πιτσιρίκα φίλη μόλις 13 ετών, την Αννούλα, την οποία την παρακολουθώ με προσοχή στα μουσικά της ακούσματα (δεν της αρέσουν τα ελληνικά) ώστε να «πιάνω» τις νέες τάσεις στις (πιο) εμπορικές μουσικές. Είναι, λοιπόν, μονίμως συντονισμένη στον Rock FM.
Τα εύσημα για την άνοδο του σταθμού στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Αλέξανδρο Βραχωρίτη οι οποίοι, εκ του αποτελέσματος, κρίνονται άκρως επιτυχημένοι.
 
Δείτε και το Top 20 του σταθμού για τον Νοέμβριο, όπως μας το έδωσε το Media Inspector. Δείτε ποια τραγούδια μεταδόθηκαν περισσότερες φορές και θα καταλάβετε κι εσείς πως πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα λίστα. Σαφώς μιλάμε για εμπορικό ροκ κι εννοείται πως πολλά από αυτά δεν θα τα ακούσω στο σπίτι μου. Προφανώς και είναι δίσκοι (κάποιοι) που δεν βρίσκονται στη λίστα του Rough Trade. Έτερον εκάτερον. Να υπολογίζουμε πρώτα όμως που απευθύνεται ο ραδιοσταθμός και μετά να κριτικάρουμε.  

1 JAMES BAY HOLD BACK THE RIVER
2 STEREOPHONICS I WANNA GET LOST WITH YOU
3 THE BLACK KEYS WEIGHT OF LOVE
4 POETS OF THE FALL CARNIVAL OF RUST
5 EDITORS SUGAR
6 ARCTIC MONKEYS DO I WANNA KNOW
7 AMBASSADORS RENEGADES
8 MUMFORD & SONS WILDER MIND
9 FLORENCE AND THE MACHINE WHAT KIND OF MAN
10 MUSE DEAD INSIDE
11 MUMFORD & SONS BELIEVE
12 COLDPLAY A SKY FULL OF STARS
13 PASSENGER LET HER GO
14 IMAGINE DRAGONS RADIOACTIVE
15 THE LUMINEERS HO HEY
16 MONOPHONICS BANG BANG
17 LINKIN PARK FINAL MASQUERADE
18 BLACKFIELD BLACKFIELD
19 GUNS N'ROSES NOVEMBER RAIN
20 ALABAMA SHAKES DON'T WANNA FIGHT