Με Ελισάβετ Σπανού και Κώστα Παπαζέτη, ο Galaxy 92

Με Ελισάβετ Σπανού και Κώστα Παπαζέτη, ο Galaxy 92
Ακολουθήστε μας στο Google news

Προσθαφαιρέσεων συνέχεια, στον ραδιοσταθμό.

15 Δεκεμβρίου 2015
Συνεχίζονται οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του Galaxy 92, λίγους μόλις μήνες μετά το επαναλανσάρισμά του. H βραδινή ζώνη του σταθμού προέρχεται πλέον όλη αυτούσια από τον Nitro 102.5, καθώς μετά την Μάγκυ Χαραλαμπίδου (ΕΔΩ) και ο Κώστας Παπαζέτης ξεκινά εκπομπές στον Galaxy, αντί της Βάσως Λούκα, καθημερινά 10-12 το βράδυ. Σαν ο Πέτρος Κωστόπουλος να... άκουγε το (άλλοτε) ραδιόφωνό του και να πήρε ιδέες από τους τωρινούς ιδιοκτήτες-πρώην υπαλλήλους του. 
 
Επίσης, στο απογευματινό 6-8 τη θέση του Δημήτρη Παπαδόπουλου πήρε η -πρώην αοιδός- Ελισάβετ Σπανού, έχοντας προϋπηρεσία ραδιοφωνικά στο Love Radio 97.5, και τηλεοπτικά στο πλευρό του Π.Κ., στο πρωινό του Mega. Το πρόγραμμα του Παρασκευοσάββατου έχει ήδη εμπλουτιστεί τα βράδια, με τους Θάνο Μαγδαληνό (που επιστρέφει στην συχνότητα) και Γιώργο Αγρογιάννη να μιξάρουν τις Παρασκευές 12 με 2 τη νύχτα, και τα Σάββατα από τις 10 το βράδυ ως την 1.

Από άποψη ακροαματικοτήτων πάντως, ο Galaxy 92 φαίνεται μέχρι στιγμής πως κινείται σε ποσοστά γύρω του 3,5%, στα ίδια (και λίγο πιο κάτω) επίπεδα δηλαδή, που βρισκόταν επί Κωστόπουλου ο Nitro Radio.