Να τραγουδήσει πρώτα η Χαρούλα στη γιορτή του Σκάι και μετά θα την περιλάβει ο Άρης

Να τραγουδήσει πρώτα η Χαρούλα στη γιορτή του Σκάι και μετά θα την περιλάβει ο Άρης
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο στις 21:00».

01 Ιουνίου 2016
Είναι η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ στην οποία θα συμμετέχει και η Χαρούλα Αλεξίου. Η οποία, ως γνωστόν, είχε δώσει και συναυλία για τις καθαρίστριες, πράγμα το οποίο δεν αρέσει καθόλου σε όλους τους Μένουμε Ευρώπη, τους Παραιτηθείτε κ.ο.κ. 
 
Μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Άρης Πορτοσάλτε. Και είναι ο Άρης που ήθελε να πει πολλά εναντίον της Αλεξίου, αλλλά, όπως εξηγούσε σήμερα το πρωί στον Σκάι 100.3 (ακούστε ΕΔΩ στο 31:00 περίπου), θα κρατηθεί μέχρι την ημέρα της συναυλίας. «Συναυλία στο Kona Kai από τη Χαρούλα Αλεξίου» του έγραψε ένας ακροατής στο sms, ειρωνευόμενος τη μεγάλη τραγουδίστρια. «Όλοι θα είμαστε εκεί» συνέχισε ο ίδιος. Το Kona-Kai είναι (ήταν;) το Πολυνησιακό εστιατόριο του Ledra Marriot (που έκλεισε χθες από τους ιδιοκτήτες του προκειμένου, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, να το ανοίξουν ξανά μετά με λιγότερο κόσμο και μικρότερο κόστος). 
 
«Γιατί με βασανίζετε αυτές τις μέρες, κάντε υπομονή μέχρι τις 16 Ιουνίου, μετά τα λέμε, αλλά τώρα γιατί, εγώ σας αγαπώ γιατί εσείς μου την πέφτετε έτσι, σας παρακαλώ πάρα πολύ, αχ Παναγιά μου», απάντησε με το γνωστό γλαφυρό ύφος του ο Άρης. Δηλαδή μετά τι θα κάνει; Θα αρχίσει να κατηγορεί και να λοιδορεί τη Χαρούλα; Να τραγουδήσει δηλαδή πρώτα αυτή για το, ΣΚΑΪ, οπότε κάνουμε μόκο τώρα για ένα διάστημα, και μετά ορμάμε εναντίον της. Αυτό εννοεί; 
 
Αλλά και ο Άρης, τι δημοσιογραφία που ασκεί, έτσι; Αναλόγως τα τρέχοντα του μαγαζιού, καταπίνει σχόλια και απόψεις;   

update: Υπάρχει και μία άλλη πτυχή που μας την έδωσε ο Γιάννης Κουλουκάκος, παλιός παραγωγός του Red 96.3: «Κάθε καλλιτέχνης που πηγαίνει σε εκδηλώσεις ενός ραδιοσταθμού, τον βοηθάει να προβληθεί. Ειδικά η Χαρούλα που από αυτόν το σταθμό έχει ακούσει όσα δεν έχει ακούσει σε όλη την καριέρα της καλά να πάθει. Το "όλοι μαζί μπορούμε " είναι σημαία του ΣΚΑΪ. Είναι ενέργεια του ΣΚΑΪ και μόνο. Κατά καιρούς σε συνεργασία με την αρχιεπισκοπή και βέβαια με τη συνδρομή φορέων. Αλλά πάντα με αρχή και τέλος τον ΣΚΑΪ. Και ΟΚ αν δεν την έκανε κανείς τη σύνδεση νωρίτερα, κανένα πρόβλημα. Αν βγει όμως η Χαρούλα αύριο και ακυρώσει την εμφάνισή της; Ακόμα μεγαλύτερο χουνέρι. Αν και για να είμαι δίκαιος, η αφίσα δεν γράφει πουθενά ΣΚΑΪ».