The Budos Band στο Gagarin: Μην το χάσετε αυτό το live

The Budos Band στο Gagarin: Μην το χάσετε αυτό το live
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποιοι είναι; Είναι από τα καμάρια της Daptone Records, πληροφορία που για τους γνώστες σημαίνει «μαύρη μουσική», σημαίνει αφρο-αμερικανική κουλτούρα. Είναι κατά βάση 9 μουσικοί που φιλοξενούν ακόμα περισσότερους για ιδιαίτερα on stage τζαμαρίσματα, φτιάχνοντας την instrumental κολεκτίβα  που ηχογραφεί στο Μπρούκλιν. 

17 Ιουλίου 2016
Τι παίζουν; Μας έρχονται από το νιουγιορκέζικο Staten Island αλλά μοιάζουν να βγήκαν από αιθιοπικά μουσικά sessions μετά από προπόνηση με τον Fela Kuti και εμπνευσμένα ιντερλούδια με τον Dennis Coffey. Οι ίδιοι αποκαλούν τη μουσική τους Afro- soul και ακούγοντάς, διαπιστώνεις  ότι στο αρχικό καζάνι του Afrobeat προσθέτουν jazz, soul και πολύ ψυχεδέλεια. Ειδικά το τελευταίο album τους, Burnt ofeering, ξεχειλίζει από psych στοιχεία.

Ξεχωριστό χαρακτηριστικό τους, ο ήχος τους. Ηχογραφούν σε αναλογικό studio και μοιάζουν σαν funk group του ’70, βγαλμένοι από κάποια Blaxploitation ταινία. Στα live τους, χορεύεις στα funk/hip-hop beats της μπάντας, κουνάς ρυθμικά το κεφάλι στη soul μελωδία, χάνεσαι στα βρώμικα ριφάκια και ως γνήσιος μουσικόφιλος χαμογελάς για το απίστευτο μουσικό παραμύθι που εκτυλίσσεται μπροστά σου!
 
Την Τρίτη, λοιπόν, στο Gagarin, οι The Budos Band, έρχονται για ένα μοναδικό live, από αυτά που συζητάς και θυμάσαι για καιρό, για την ιδιαιτερότητα τους, την ενέργεια και το πάθος τους. Μαζί τους θα είναι οι δικοί μας απρόβλεπτοι Chickn με αυτοσχεδιασμούς και απόκοσμα riffs. 
 

 
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 25 ευρώ, ταμείο 28 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload, Syd Records (Πρωτογένους 11, Ψυρρή)