Κατοχύρωσε το Radio News247 από το 2006 ήδη

Κατοχύρωσε το Radio News247 από το 2006 ήδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα σκαριά από τον Δημήτρη Μάρη και ενημερωτικό ραδιόφωνο, μετά το λανσάρισμα του Sport24 103.3.

04 Ιανουαρίου 2017
Το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, όσον αφορά τις επιδόσεις του στις ακροαματικότητες. Μετά λοιπόν το αθλητικό ραδιόφωνο, στην 24 Media προσανατολίζονται και στη δημιουργία ενός ενημερωτικού ραδιοφώνου, για το οποίο θα σας πούμε εν ευθέτω χρόνω το τι ακριβώς θα συμβεί. Το επιβεβαίωσε εμμέσως και ο ίδιος ο Δημήτρης Μάρης, σε συνέντευξή του στο Fortune. «Έχουμε μπει ήδη στον χώρο του ραδιοφώνου, μέσω του 103.3 Sport24 radio, ενώ το 2017 θα κάνουμε ακόμα πιο δυναμικές κινήσεις. [...] Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις», είπε μεταξύ άλλων.
 
Περίπου 11 χρόνια πριν, ωστόσο, είχε ήδη γίνει ένα βήμα για την δημιουργία ενός τέτοιου ραδιοφωνικού σταθμού στο μέλλον, από τον όμιλο. Το Μάιο του 2006 κατοχυρώνεται μέσω off shore εταιρίας για την Ελλάδα το όνομα «RADIO 24 7», με το παρακάτω λογότυπο:
 
 
Το οποίο είναι πανομοιότυπο με εκείνο ενός παλιού αντίστοιχου του News247, που κατοχυρώθηκε υπέρ της μητρικής εταιρίας του ομίλου την ίδια ακριβώς ημερομηνία.
 
 
Όπως κι αν ονομαστεί τελικά ο ραδιοσταθμός, το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για μια ανερχόμενη -ραδιοφωνικά τουλάχιστον- δύναμη. Κόντρα στο όλο κλίμα, που θέλει τα ενημερωτικά ραδιόφωνα να περνούν πολλές δυσκολίες. Ήδη πάντως, εκεί που βρίσκεται το portal News247.gr (η φωτογραφία από το μεσοτοιχία Ladylike) κατασκευάζονται ραδιοφωνικά στούντιο... Και ο Κώστας Αρβανίτης λογικά θα έχει πιάσει δουλειά...