Ποιος Σάκης Ρουβάς τώρα, άλλος κάνει το σαματά, ο Κωστής Μαραβέγιας

Ποιος Σάκης Ρουβάς τώρα, άλλος κάνει το σαματά, ο Κωστής Μαραβέγιας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το φαινόμενο του φετινού χειμώνα ακούει στο όνομα Κωστής Μαραβέγιας. Κι επειδή κάθε χρόνο υπάρχει ένα σχήμα στη νυχτερινή Αθήνα που ξεχωρίζει και κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία, ήδη, νομίζω, μπορούμε να πούμε ποιο είναι αυτό και για φέτος: του Μαραβέγια στο Passport-Κεραμεικός.

08 Ιανουαρίου 2017
Η ερμηνεία φυσικά είναι πολύ συγκεκριμένη: βοήθησε τα μάλα το Voice. Όχι πως δεν είχε το δικό του κοινό ο Μαραβέγιας, όχι πως δεν γέμιζε τους χώρους που εμφανιζόταν όπως και τις συναυλίες του, αλλά αυτό το πράγμα που συμβαίνει μετά την 100% επιτυχημένη παρουσία του στο Voice του ΣΚΑΪ δεν του έχει τύχει ξανά. Στο Passport-Κεραμεικός προσθέτουν συνεχώς ΠαρασκευοΣάββατα. Πήρε ήδη μία παράταση, πάνε και για άλλη, θα ξεχειμωνιάσουν μου φαίνεται εκεί με τον Μαραβέγια.
 
Χθες βράδυ, Σάββατο βράδυ και ο πανικός στο Passport ήταν άνευ προηγουμένου. Κόσμος, κόσμος πολύς σας λέω, πλημμυρισμένο το μαγαζί. Πιτσιρικαρία ως επί το πλείστον και όχι μόνο, κορίτσια δηλαδή για να είμαι πιο ακριβής, να τραγουδούν και να χορεύουν. Πολύ Voice εννοείται, πάρα πολύ, το έβλεπες και το άκουγες. Δεν είναι κακό, δεν το λέω ως αρνητικό, απλώς καταγράφεται ως γεγονός. Άλλωστε ο Μαραβέγιας είναι πολύ αξιοπρεπής στην τηλεόραση. Δεν το χάλασε, δεν άλλαξε, δεν αλλοιώθηκε. 


 
Το Voice λοιπόν έφερε κοντά του κι έναν άλλον κόσμο. Ήρθαν, ανακατεύτηκαν με τους παλιούς, έδεσαν έστω και πρόσκαιρα και ιδού τα αποτελέσματα: Κωστής Μαραβέγιας Νο 1. Χθες το βράδυ ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης ανάμεσα στο κοινό (όπως και ο Μανώλης Φάμελλος), καταλαβαίνετε τι έγινε μόλις ανέβηκε και αυτός στη σκηνή να πουν δύο τρία τραγούδια μαζί. 


 
Τρεις ώρες πρόγραμμα, τίμιο, με δικά του κομμάτια και διασκευές, ο γνωστός ιταλογενής Μαραβέγιας. Βέβαια αυτή τη φορά είχε πολλή φλυαρία, δεν έβαζε γλώσσα μέσα του, δεν (πρέπει να) υπήρξαν δύο τραγούδια στη σειρά χωρίς να ακούσουμε ενδιάμεσα μία ιστορία. Του αρέσει αυτό το στυλ, το έχει άλλωστε κακά τα ψέμματα. Κάποια στιγμή ανέβασε στη σκηνή και ένα κορίτσι από το Voice, ένα από τα παιδιά που θα παίζουν στο παιχνίδι. Άσχετο και μάλλον αχρείαστο. Δεν ξέρω, ίσως στους φαν του talent show να άρεσε και να είμαι εγώ λάθος σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει μάλλον να πέσαμε στην πιο «τηλεοπτική» βραδιά των εμφανίσεών του. 
 
Νομίζω πως είναι ήδη sold out όλος ο Ιανουάριος, δύσκολο να βρείτε τραπέζι. Αλλά έχω την αίσθηση πως θα πάρει και νέα παράταση το πρόγραμμα. Ποιος Σάκης Ρουβάς τώρα...

Αλλά κι αυτό; Να τραγουδούν όλα τα πιτσιρίκια, Μάνο Χατζιδάκι; Που το βάζετε;