Στον αέρα με πρόγραμμα ο Nostos 100.6 (πρώτες εντυπώσεις)

Στον αέρα με πρόγραμμα ο Nostos 100.6 (πρώτες εντυπώσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες βγήκε στον αέρα η πρώτη εκπομπή του σταθμού, 6 μήνες μετά το λανσάρισμά του. Εκείνη της Τζένης Μελιτά, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 3 με 5 το απόγευμα.

18 Ιανουαρίου 2017


Πέρα από το σύνηθες «τρακ» της πρώτης φοράς πίσω από το μικρόφωνο και των όποιων τεχνικών θεμάτων, ως εκπομπή τα πήγε αρκετά καλά, μπορούμε να πούμε. Τον πρώτο λόγο είχε η μουσική που κινούνταν στα γνώριμα πλαίσια, δηλαδή με πολλά classics και alternative σύγχρονα κομμάτια. Σε σημείο όμως που αραίωναν πολύ τη συχνότητα των -ούτως ή άλλως- ολιγόλεπτων on. Στο ύφος της θύμιζε πιο πολύ πρωινή εκπομπή παρά απογευματινή. Λόγω της πιο ανάλαφρης θεματολογίας της, και του ότι εκτάκτως στο πλευρό της ήταν ο ηθοποιός -και γιος του Κώστα Χούντα- Αλέξανδρος Χούντας.
 
Όπως είπε πάντως η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 από αέρος, δεν της έγινε κάποια προσέγγιση για συνεργασία από το ραδιοσταθμό αλλά η ίδια αυτοπροτάθηκε στους υπευθύνους του μέσω των social media, επειδή... της άρεσαν πολύ οι μουσικές που παίζει ο Nostos. Εκτός των άλλων, στα ακριβώς των ωρών προστέθηκαν και εκτενή δελτία ειδήσεων, δίνοντας μια πιο ενημερωτική χροιά στον σταθμό. Επίσης, ξεκίνησαν και διαγωνισμοί από τον Nostos 100.6 (για μια θεατρική παράσταση ο πρώτος), μέσω των social media.
 
Προχωράει αργά αλλά σταθερά, το νέο εγχείρημα του Κώστα Χούντα στα FM. Παράλληλα ωστόσο, με την εξέταση της νομιμότητας ή μη του σταθμού από το ΕΣΡ...