Άδοξο τέλος, καθώς φαίνεται, για Βήμα 99.5 και ΔΟΛ.

Άδοξο τέλος, καθώς φαίνεται, για Βήμα 99.5 και ΔΟΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λουκέτο από μέρα σε μέρα σε όλο το Συγκρότημα μετά την αποτυχία εύρεσης επενδυτή.

28 Ιανουαρίου 2017



Έναν μήνα άντεξαν μετά την καταγγελία των δανείων της επιχείρησης τα Μέσα του ΔΟΛ. Το «φρένο» που έβαλαν οι τράπεζες στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, όποια πρόταση τέλος πάντων κι αν ήταν αυτή, φαίνεται σαν να ήταν ο επίλογος στις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, για την εξεύρεση ενός επενδυτή που θα έσωζε το Συγκρότημα. Σε άρθρο που θα δημοσιευτεί στο αυριανό Βήμα, ανακοινώνεται η αναστολή της κυκλοφορίας των Νέων, του Βήματος και των περιοδικών για οικονομικούς λόγους, όπως και το «νέκρωμα» των ιστοσελίδων του Συγκροτήματος (in.gr, tovima.gr, tanea.gr).
 
Κατά συνέπεια, μέσα στην εβδομάδα θα σιγήσει (δυστυχώς) και ο Βήμα 99.5. Για τρίτη φορά στην ιστορία της συχνότητας. Η πρώτη επί Planet 99.5 λόγω οφειλών τόσο του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη όσο και των Θανάση Παύλοβιτς-Γιώργου Πολυχρονίου, με το σταθμό να παίζει μόνο μουσική και σποτάκια με τα αιτήματα των εργαζομένων. Μάλιστα είχε επιβληθεί δύο φορές η διακοπή λειτουργίας του από το ΕΣΡ, λόγω μη εκπλήρωσης των προϋποθέσεων για την χρήση της άδειάς του. Στο ίδιο μοτίβο και επί City 99.5, όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου έθεσε το 2009 σε πτώχευση και εκκαθάριση τόσο τον σταθμό όσο και τον Ελεύθερο Τύπο, με πρόθεσή της αρχικά να επιστρέψει την άδεια του City στο κράτος.
 
 
Τέλος εποχής, λοιπόν, από τη Δευτέρα; Η μήπως αποτελεί κάποιον τελευταίο εκβιασμό του Σταύρου Ψυχάρη;  Θα δείξει. Αλλιώς θα έχουμε μείον μια καθημερινή εφημερίδα, μια Κυριακάτικη, τρία portal και ένα πολύ καλό ενημερωτικό ραδιόφωνο. Το οποίο ακόμα και λειψό, κατάφερνε να ανταποκρίνεται στις περιστάσεις, τόσο ειδησεογραφικά όσο και μουσικά...