Συνεχίζει στον Real 97.8 ο Ιωσήφ Καλαμαράκης

Συνεχίζει στον Real 97.8 ο Ιωσήφ Καλαμαράκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν θα ακολουθήσει τον Γιώργο Τράγκα στο νέο του «μετερίζι».

02 Φεβρουαρίου 2017
Όπως σας είχαμε πει ΕΔΩ, ο Γιώργος Τράγκας αποχώρησε από το ραδιόφωνο των Χατζηνικολάου-Κουρή μετά από σχεδόν 10 χρόνια συνεργασίας. Ήδη δύο ενημερωτικοί σταθμοί, ο Παραπολιτικά 90.1 αλλά και το υπό σύσταση Θέμα Radio. συζητούν μαζί του για να τον εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Στο πρωινό 8-10 τον αντικατέστησε ο Νίκος Στραβελάκης από την περασμένη Δευτέρα.
 
Ωστόσο, ο άνθρωπος που είχε όλη τη ραδιοσκηνοθεσία της εκπομπής του θα παραμείνει στον Real FM. Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης, πέραν του ρόλου που κρατούσε στο δίωρο του Γιώργου Τράγκα, έχει αναλάβει και τα «decks» του Real FM τα Σαββατοκύριακα, με το R.M.G. και τα μουσικά του αφιερώματα. Πλέον θα είναι υπεύθυνος για τη μουσική και τη σκηνοθεσία σε όλη την πρωινή ζώνη του σταθμού, μέχρι και τις 10 που παίρνει τη σκυτάλη ο Γιάννης Βασιλόπουλος (αξίζει!). 

Καιρός ήταν να απογαλακτιστεί από τον Τράγκα ο Ιωσήφ Καλαμαράκης και να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν λέμε, showman και καλός ο Τράγκας, αλλά μεγάλο μέρος της επιτυχίας του οφείλεται στα... μαγικά που του έκανε ο Καλαμαράκης. Τα ηχητικά εφέ και όλα αυτά τα έξυπνα κόλπα έδιναν άλλη διάσταση στην εκπομπή και ισχύ στον παραγωγό.
Να δούμε τώρα πως θα πορευτεί μόνος του ο Τράγκας. Καμία σχέση πια με το παρελθόν. Αλλά που ξέρετε μπορεί να είναι διαφορετικός και, γιατί όχι, ίσως και... καλύτερος