Ο Ρυθμός 94.9 μισεί τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο Ρυθμός 94.9 μισεί τον Άγιο Βαλεντίνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ρόλο... «αντροχωρίστρας» αναλαμβάνει για φέτος ο ραδιοσταθμός.

09 Φεβρουαρίου 2017
Αν είστε ζευγάρι, είστε ακροατές του Ρυθμού 94.9 και θέλετε να συμμετάσχετε στον νέο διαγωνισμό του, ετοιμαστείτε να... χωρίσετε. Και αυτό διότι ο βασικός όρος του, είναι η περιγραφή από εκείνο/η των ελαττωμάτων του/της. Οι όποιοι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στο rythmosfm.gr, κατεβάσουν την φόρμα συμμετοχής, την συμπληρώσουν και την στείλουν με mail στο [email protected], θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι. Όχι μαζί αλλά χωριστά, ένα για τον καθένα. Που καιρός για αγάπες μετά το «κράξιμο», δεν αντέχεται και η μουρμούρα...

Παράλληλα τρέχει κι ένας άλλος διαγωνισμός από τον Ρυθμό 94.9, που στόχο έχει τους/τις πρώην. Το μόνο που πρέπει να κάνουν εδώ οι ακροατές είναι να εκφράσουν τα... αγνά συναισθήματά τους για το άλλοτε έτερον ήμισυ, με μια γκριμάτσα. Πέντε εξ αυτών θα κερδίσουν προϊόντα από την MLS.
 
Ο σταθμός, γενικά, δείχνει να είναι σε πολύ καλή πορεία. Από την αρχή της σεζόν κι έπειτα, με εξαίρεση 4 εβδομάδες, βρίσκεται σταθερά πάνω από τις 100 αναφορές στα αστάθμιστα δείγματα. Εδώ και κάτι παραπάνω από μια βδομάδα, οι εκπομπές του Ρυθμού βγαίνουν από το ανακαινισμένο στούντιο στο Μαρούσι, έγινε και ανανέωση στον τεχνικό εξοπλισμό του.