Δεν λέμε Πετρίδης χωρίς ραδιόφωνο αλλά ραδιόφωνο χωρίς Πετρίδη

Δεν λέμε Πετρίδης χωρίς ραδιόφωνο αλλά ραδιόφωνο χωρίς Πετρίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες ο Γιάννης Πετρίδης αποχαιρέτησε τους ακροατές στο Βήμα 99.5 κάνοντας στη συχνότητα την τελευταία του εκπομπή. Ήταν συγκινητικό φυσικά αλλά ταυτόχρονα δημιουργούσε και μία θλίψη αυτό.

11 Φεβρουαρίου 2017
Το Βήμα 99.5 ήταν ένα πολύ καλό ραδιόφωνο και σιγά-σιγά διαλύεται. Και είναι δύσκολο να αναγεννηθεί όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκεται λύση
 
Στην Ελλάδα λοιπόν δεν λέμε έμεινε ο Γιάννης Πετρίδης χωρίς ραδιόφωνο αλλά το ακριβώς αντίθετο: το ραδιόφωνο έμεινε χωρίς τον Γιάννη Πετρίδη. Διότι το ελληνικό ραδιόφωνο είναι συνυφασμένο με το όνομα του Πετρίδη. Και πολύ περισσότερο το δημόσιο ραδιόφωνο. Είναι η ζωντανή ιστορία του, είναι η μάχιμη πραγματικότητά του. 
 
Δεύτερη φορά μένει το ελληνικό ραδιόφωνο χωρίς Πετρίδη. Μία το 2013 όταν έκλεισαν την ΕΡΤ (γαλαζοπράσινο μνημόνιο) και μία τώρα (κόκκινο μνημόνιο). Τότε βρέθηκε το Βήμα FM και ο Βασίλης Χιώτης και τίμησαν τον Γιάννη Πετρίδη, καλώντας τον στους 99.5 και αναθέτοντάς του εν λευκώ μία εκπομπή. Τώρα είναι πια που πρέπει να κάνει το ίδιο και η ΕΡΤ. Είναι η σειρά της. Χωρίς να καθυστερήσει ούτε μία μέρα. Πρέπει να τον καλέσουν άμεσα στο ραδιομέγαρο και να του δώσουν ξανά την ιστορική του εκπομπή στο Πρώτο Πρόγραμμα

Αυτό (παρακάτω) ήταν το τελευταίο κομμάτι με το οποίο ο Πετρίδης έκλεισε τον κύκλο του στο Βήμα 99.5. Να δούμε με ποιο θα ξεκινήσει όταν ξαναγυρίσει στα ερτζιανά.