Μία μεγάλη συναυλία για τον «105.5 Στο Κόκκινο» που χρειάζεται την ενίσχυση των ακροατών του

Μία μεγάλη συναυλία για τον «105.5 Στο Κόκκινο» που χρειάζεται την ενίσχυση των ακροατών του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί ο ραδιοσταθμός να ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι ένας ραδιοσταθμός της Αριστεράς και των Κινημάτων. Και εντάξει, μπορεί να τον παρασύρει η κυβερνητική λαίλαπα, αλλά ο «Κόκκινος» κρατάει όσο μπορεί κάποια μορφή ανεξαρτησίας.

14 Μαρτίου 2017
 
Μόλις χθες π.χ. ο Βαγγέλης Καραγεώργος το απόγευμα κατέκρινε μέσα από τη συχνότητα την επέμβαση των ΜΑΤ στην κατάληψη του Ζωγράφου. Είναι ωστόσο δύσκολο ο ραδιοσταθμός να βγει καθαρός από τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, μοιάζει αδύνατον να μη λαβωθεί από τις κυβερνητικές παλινωδίες
 
Αλλά ποιος το περίμενε πως το συγκεκριμένο ραδιόφωνο της Αριστεράς και των Κινημάτων όπως ήταν ανέκαθεν ο «105.5 Στο Κόκκινο» να φτάσει στο σημείο να ανήκει σε ένα κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση; Κανένας, νομίζω... Αλλά επιμένω και μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε καλόπιστος ακροατής συντονιστεί στη συχνότητά του: ο σταθμός κρατάει όσο μπορεί ανεξάρτητη στάση.
 
Αμιγώς ραδιοφωνικά ωστόσο πάσχει. Δεν είναι πολλές οι καλές εκπομπές του και ιδίως τα πρωινά στο ειδησεογραφικό του πρόγραμμα έχει κενά. Οι ακροαματικότητές του είναι πολύ χαμηλές και δεν νομίζω πως φταίει η Focus ή ο ΣΥΡΙΖΑ... 
 
Τετάρτη πάντως, 15 Μαρτίου, ο «105.5 Στο Κόκκινο» διοργανώνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης. «Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε για άλλη μια φορά την πολύτιμη στήριξή σας προκειμένου να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τη διαδρομή μας. Προκειμένου να παραμείνουμε το ραδιόφωνο που ακούει, το δικό σας ραδιόφωνο» λένε. Στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη) και συμμετέχουν συνολικά 12 καλλιτέχνες: Άρης Βλάχος & Αναστασία Έδεν, Φοίβος Δεληβοριάς, Κώστας Θωμαΐδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Πέτρος Μάλαμας, Αφροδίτη Μάνου, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Πανοσιάν, Δημήτρης Πουλικάκος, Σοφία Σαρρή, Αφεντούλα Ραζέλη και μουσικό σύνολο Fonές. Το εισιτήριο κάνει μόνο 12 ευρώ, τζάμπα δηλαδή για τόσους καλλιτέχνες. 
 
Θα είμαστε εκεί.