Στον αέρα με playlist από τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου ο (νέος) «88.6»

Στον αέρα με playlist από τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου ο (νέος) «88.6»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 6 το πρωί, σήμερα, σταμάτησε να εκπέμπει ο Panda 88.6 και επιτέλους ακούμε πια... ολόκληρα τραγούδια στη συχνότητα.

27 Μαρτίου 2017
Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για το νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα του Δημήτρη Μάρη (ΕΔΩ). Ήδη στους 88.6 παίζουν έντεχνα (κυρίως) και ξένα τραγούδια, θυμίζοντας Μελωδία 99.2 και Δίεση 101.3 (Δήμητρα Γαλάνη, Πάνος Μουζουράκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Monsieur Minimal, Coldplay, UB40, Kadebostany κ.ά.), μαζί με teasers που διαφημίζουν μόνο τη συχνότητα. Την επιλογή των κομματιών σε μία αντιστοιχία 70% ελληνικό και 30% ξένο κάνει η Μαργαρίτα Μυτιληναίου που έχει εγκατασταθεί από την Παρασκευή στο στούντιο και δουλεύει πυρετωδώς. 
 
Την ανακοίνωση για το πέρασμα στη νέα εποχή έκανε ο Κώστας Αρβανίτης, επικεφαλής του εγχειρήματος. Όπως επισήμανε ο ίδιος σε σχόλιό του, το επόμενο βήμα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Μαΐου, οπότε και θα εκπέμψει η τοπική version του νέου ειδησεογραφικού ραδιοσταθμού.
 
Προς το παρόν ο σταθμός παραμένει στις εγκαταστάσεις της Διαπασών και μένει να δούμε πότε θα μετακομίσει στην Καλλιθέα, μαζί με τον Sport24 103.3 και τα υπόλοιπα μέσα του ομίλου.

Αυτό που γράφτηκε (Τυπολογίες, Παραπολιτικά κ.ά.) πως ο Δημήτρης Μάρης αναλαμβάνει την εκπροσώπηση (δηλαδή;) και των δύο άλλων ραδιοφώνων του Νίκου Μπιλίρη (Pepper 96.6, Μέντα 88) δεν ισχύει και, άλλωστε, δεν προκύπτει και από πουθενά.