Το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7 τα σπάει

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7 τα σπάει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε Δαναό, Ιντεάλ και σε διάφορες περίεργες γωνιές της Αθήνας.

21 Απριλίου 2017
Το καλό ραδιόφωνο έρχεται να παρουσιάσει ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ φτιαγμένο θαρρείς από ανθρώπους που το βλέπουν λίγο διαφορετικά το πράγμα, από μέσα και από έξω, με τη ματιά του ειδικού αλλά και του απλού θεατή
 
Και κάνουν και διάφορα έξυπνα πράγματα όπως το γεγονός πως θα μετατρέψουν το θέατρο του Λυκαβηττού σε drive in προβάλλοντας το «Μπόνι και Κλάιντ». Κι εκτός από ταινίες θα έχει και σειρές (!), όπως «Οκτώ ώρες δεν κάνουν μια μέρα»  του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ αλλά και το «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς.
 
Το 1ο En Lefko Film Festival σηκώνει αυλαία την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 26 Απριλίου (διαρκεί έως τις 3 Μαΐου) και εγκαινιάζει μια νέα κινηματογραφική γιορτή. Ξεκινά με το «Η Χαμένη Πόλη του Ζ» του Τζέιμς Γκρέι και κλείνει με το διαστημικό έπος του Τζέιμς Γκαν «Οι Φύλακες του Γαλαξία 2».
 
Όλο το Πρόγραμμα δείτε το ΕΔΩ
 
Η γενική είσοδος σε κάθε προβολή του En Lefko Film Festival κοστίζει 6 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται από τις 18 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο elff.gr καθώς και στα ταμεία των κινηματογράφων Δαναός και Ιντεάλ. Διατίθενται και κάρτες διαρκείας, αλλά και 500 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο elff.gr.