Είναι και αντιχριστιανικό να μην τους πληρώνει τους ανθρώπους στο σταθμό (ευλόγησον)

Είναι και αντιχριστιανικό να μην τους πληρώνει τους ανθρώπους στο σταθμό (ευλόγησον)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εγκαινίασε τις νέες του εγκαταστάσεις ο ραδιοσταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91.2» και τα εγκαίνια έκανε ο... ιδιοκτήτης του, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, αυτός που ζήτησε σοβαρά-σοβαρά από τον Ερντογάν να βαπτιστεί χριστιανός.  

01 Μαΐου 2017


Είναι ο ιεράρχης με τις αναχρονιστικές και (ακρο)δεξιές απόψεις, εκείνος που έσπευσε να διακηρύξει την αθωότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Χαρακτήρισε λοιπόν το ραδιοσταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας ως «το θαύμα», το «ραδιόφωνο που μιλάει στις καρδιές μας». Εκτενές ρεπορτάζ όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία (από το kanaliena.gr) είχαν και τα Παραπολιτικά (αλλοίμονο) και το Κανάλι 1 του Πειραιά (αλλοίμονο, επίσης)
 
«Αυτός ο άμβωνας των ερτζιανών που εκπέμπει σε όλη την κτίση» είπε στο λόγο του ο Δεσπότης. Ο ραδιοσταθμός βέβαια δεν είναι καλός. Οχι επειδή είναι χριστιανικός, αλλά επειδή είναι πολύ χριστιανικός σε αντίθεση με το μεγάλο του... αντίπαλο, τον «Εκκλησία 89.5» της Εκκλησίας της Ελλάδας που είναι πιο open minded στο πρόγραμμά του. 
 
 
Το.. παράδοξο και... αντιχριστιανικό της υπόθεσης εδώ που τα λέμε είναι που οι παραγωγοί του κάνουν τις εκπομπές τους τζάμπα χωρίς να πληρώνονται! Τους ευχαρίστησε ο Πειραιώς Σεραφείμ για την... εθελοντική τους εργασία: «Αποτελούν τον πλούτο αυτού του σταθμού και οι οποίοι εντελώς δωρεάν και αφιλάργυρα, προς Δόξαν Χριστού εκδαπανώνται μέρα και νύκτα για να προσφέρουν το ζείδωρο μήνυμα της ζωής σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως».
Τόσα χρήματα μαζεύουν εκεί στον Πειραιά, τόσα παγκάρια, χάθηκε να δώσουν στους παραγωγούς τους ένα μικρό μισθό που τους έχουν να δουλεύουν οι άνθρωποι τζάμπα
 
Φυσικά ήταν πολλοί πολιτικοί παρόντες, από τον Βασίλη Λεβέντη ως τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο της ΝΔ μέχρι τη Γεωργία Γεννιά, Βουλευτή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ. Εννοείται πως δεν θα έλειπε και ο πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Αλλά ήταν και δημοσιογράφοι όπως ο «σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ομίλου Δημήτρη Κοντομηνά».