Ποιοι θα μας στηρίξουν αν κάνουμε ιντερνετικό σταθμό;

Ποιοι θα μας στηρίξουν αν κάνουμε ιντερνετικό σταθμό;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απογοητευμένοι μοιάζουν οι συντελεστές της εκπομπής «Από τις 4 στις 5», ο Γιάννης Πετρίδης και ο Κώστας Ζουγρής.

28 Ιουνίου 2017
«Δυστυχώς οι ενδείξεις είναι απογοητευτικές αν κρίνουμε από την συμμετοχή σας στην προσπάθεια ενίσχυσης του site ενώ δίνουμε και 3 ψηφιακά βιβλία» γράφουν στο site τους. «Όση θέληση και να έχουν αυτοί οι 250-300 που μας στήριξαν με τα βιβλία, αν μπλέξουμε με το ραδιοφωνικό Internet απλά θα καταστραφούμε. Εδώ έχουμε 2,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και η διαφήμιση είναι δύσκολη, σκεφτείτε στο ραδιόφωνο που τα έξοδα είναι περισσότερα τι θα γίνει. Τα λεφτά πάνε στα λεφτά, είναι γνωστό, στα διάφορα Survivor και τους μεγάλους, εμείς πάντα θα είμαστε μικροί».
 
Θεωρητικά η εκπομπή «Από τις 4 στις 5» θα είχε ξεκινήσει και πάλι στην ΕΡΤ, στο Πρώτο Πρόγραμμα εδώ και καιρό, εδώ κι έναν μήνα τουλάχιστον. Αυτό υποστήριζαν από την ΕΡΤ μετά τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε. Αλλά ξέρετε τι σημαίνει ΕΡΤ και με ποιους ρυθμούς κινείται. Οπότε τόσο ο Πετρίδης, όσο και οι όποιοι άλλοι θα προκρίνονταν, απλώς... περιμένουν.
 
Εν τω μεταξύ το όνομα του Γιάννη Πετρίδη ακούγεται όλα και πιο συχνά για το (καλό ραδιόφωνο) Nostos 100.6, το είπε άλλωστε και on air ο Γιώργος Πολυχρονίου. Δεν αποκλείεται να τον ακού(σου)με στη συχνότητα λοιπόν τον Πετρίδη. Και δεν θα είναι διόλου άσχημα.
 
Το καλύτερο πάντως θα ήταν να έφτιαχνε ένα web radio και να έβγαζε εκπομπή μέσα από το σπίτι του ο Γιάννης. Οσοι έχουμε πάει εκεί ξέρουμε πως πρόκειται για ένα σπίτι στο οποίο υπάρχει όλη, μα όλη, η μουσική του κόσμου. Να κάνει εκπομπή, εμείς να ζητάμε τα πιο απίθανα κομμάτια και αυτός να τα βάζει μετά από 5 λεπτά. Θα μου πείτε πλέον με το internet είναι πιο εύκολα τα πράγματα, τα βρίσκεις όλα αν ψάξεις. Δεν είναι ίδια η μαγεία όμως.