update: Sold out σε 2 ώρες - Βγήκαν τα εισιτήρια για τους Foo Fighters

update: Sold out σε 2 ώρες - Βγήκαν τα εισιτήρια για τους Foo Fighters
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν θα είναι όπως σας έχουμε πει μόνο με προσκλήσεις η συναυλία τους στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου, αλλά κυκλοφορούν ήδη και εισιτήρια. 

30 Ιουνίου 2017Update 3 (ώρα 14:30):
Λιγότερο από 2,5 ώρες χρειάστηκε τελικά ώστε να γίνει sold out η συναυλία των Foo στο Ηρώδειο. Εντάξει, δεν ήταν και πολλά τα εισιτήρια, λίγα περισσότερα από 3 χιλιάδες, αλλά και πάλι τέτοιος χαμός; Περισσότερα σε λίγο. 
Update 2:
Από αναγνώστρια το παρακάτω μήνυμα; όσοι πήραμε μέσω tickethour έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα, τα εισιτήρια γράφουν το καθένα από έναν αριθμό ταυτότητας αλλά και τα δυο το ίδιο όνομα, αυτού που έκανε την αγορά. Τους πήρα και είπαν ότι επειδή θα είναι σε όλους θα συνεννοηθούν με την παραγωγή αν μπορούν να τα περάσουν έτσι - μιας μιας κι οι ταυτότητες είναι οκ - ή αν θα χρειαστεί να κάνουν κάποια αλλαγή αυτοί και να τους ξαναπάρουμε να μας πουν.


Update 1: Μπείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια σας, κοστίζουν 35 ευρώ για το πάνω διάζωμα και 55 ευρώ για το κάτω. Θα βγουν γύρω στις 3 χιλιάδες εισιτήρια και η συναυλία δεν θα είναι... κανονική, αλλά περισσότερο τηλεοπτική, σαν γύρισμα, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς και πόση θα είναι η διάρκειά της. 

Εισιτήρια λοιπόν μπορείτε να αγοράσετε μέσω Ticket HourΙδού και η επίσημη ανακοίνωση: «Η LANDMARKS LIVE IN CONCERT ανακοινώνει τη συναυλία της 10ης Ιουλίου στο μνημείο της Ακρόπολης, με το πολυβραβευμένο με Grammy ροκ συγκρότημα των FOO FIGHTERS. Η ιστορική αυτή συναυλία θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί στο κοινό αυτό το φθινόπωρο ως μέρος της παγκοσμίου φήμης σειράς ντοκιμαντέρ του PBS, “Landmarks Live In Concert” από όπου έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο».
 

Για ηλεκτρονική αγορά:
 
 
Σημεία Πώλησης:
 
1) Ticket house (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς)
2) Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου της εκδήλωσης και για να εξυπηρετηθεί όσον το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός θεατών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων ανά κίνηση.
 
Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρά ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους, ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας, ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του. Άρα σε μια κίνηση αγοράς δύο εισιτηρίων θα χρειαστούν δύο ονοματεπώνυμα και δύο ΑΔΤ ή διαβατηρίου.