Πόσοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν σάουνα και να τους παίζει πιάνο ο Yann Tiersen;

Πόσοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν σάουνα και να τους παίζει πιάνο ο Yann Tiersen;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία ζεστή βραδιά με πιάνο χθες στο Ηρώδειο. Μέσα στον ιδρώτα. Επαιζε ο Yann Tiersen, μόνος στη σκηνή, ένα πιάνο κι ένα βιολί, τρεις-τέσσερις λάμπες και μία μπομπίνα, αυτά και τέλος.

14 Ιουλίου 2017
Η αλήθεια είναι πως δεν κάθισα μέχρι το τέλος της συναυλίας, μετά από μία ώρα δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό, ήταν ένα ρεσιτάλ από έναν σπουδαίο συνθέτη, ένα ρεσιτάλ πιάνου σε σκοτεινό ντεκόρ, με χαμηλό φωτισμό και τέρμα ζέστη, οι βεντάλιες πήγαιναν πέρα δώθε. Ενα ρεσιτάλ σε ακατάλληλες συνθήκες.
 
Στην αρχή έπαιζε μόνο πιάνο ο Tiersen, κάποια στιγμή πήρε το βιολί, το πράγμα χειροτέρευε διαρκώς, έμοιαζε πια με τιμωρία. Δεν λέω, βιρτουόζος και χαρισματικός αλλά τουλάχιστον να μας μοίραζε και καμία παρτιτούρα μπαίνοντας ώστε να διαβάζαμε κι εμείς τι έπαιζε (που έπαιζε καλά). Μιάμιση ώρα σκάρτη κράτησε η συναυλία, μετά τους Foo Fighters ήταν η πιο ανώμαλη προσγείωση που μπορούσε να μας τύχει.
 
Δεν ξέρω κάποιοι αν τη βρήκαν με το όλο σκηνικό, μπράβο τους αφού τα κατάφεραν, κερδίζουν το θαυμασμό μου. Μπορείς να το δεις και από τη θετική πλευρά βέβαια: πόσοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν σάουνα και να τους παίζει πιάνο ο Yann Tiersen

update: Μου ήρθε πληρωμένη η απάντηση. Χάρμα.