O Flash 96 έγινε... Τρίτο Πρόγραμμα

O Flash 96 έγινε... Τρίτο Πρόγραμμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από χθες παίζει μόνο κλασική μουσική! 

18 Ιουλίου 2017
Οι περιπέτειες για το ιστορικό και αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο, συνεχίζονται. Ξανά χωρίς πρόγραμμα έμεινε ο Flash 96, από την περασμένη Παρασκευή. Το ούτως ή άλλως λειψό πρόγραμμά του, λόγω κάποιων αποχωρήσεων αλλά και των θερινών αδειών, σταμάτησε απροειδοποίητα και παίζει μόνο επιλεγμένη τζαζ και κλασσική μουσική χωρίς καμία διακοπή. Ούτε καν το σήμα του δεν ακούγεται. Παρόλα αυτά όμως, το site του Flash96.gr ενημερώνεται κανονικά.
 
Ο λόγος αυτή τη φορά δεν είναι κάποια διαμάχη μεταξύ των εργαζομένων και των διαχειριστών, αλλά το γεγονός ότι οι συνεταιριστές τα «έσπασαν» με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου από όπου εξέπεμπε μέχρι τώρα ο Flash 96, στην συμβολή των οδών Αιόλου και Ευρυπίδου στο κέντρο της Αθήνας. Έτσι, ο σταθμός «ξεσπιτώθηκε» για μια ακόμα φορά και είναι σε αναζήτηση νέου χώρου.
 
Πράγμα που σημαίνει πως μέχρι νεωτέρας, η συχνότητα του Flash θα παίζει μόνο μουσική. Και καθώς φαίνεται κλασσική, όπως γίνεται τις τελευταίες ώρες, καθιστώντας τον έναν άτυπο (και τον μοναδικό) ανταγωνιστή του Τρίτου Προγράμματος... Και εις ανώτερα.