Στα Παραπολιτικά 90.1 (και) ο Γιώργος Χουδαλάκης

Στα Παραπολιτικά 90.1 (και) ο Γιώργος Χουδαλάκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρωινή ζώνη αλά Real FM χτίζει ο ραδιοσταθμός.

24 Αυγούστου 2017
update: Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο Γιώργος Χουδαλάκης γνωστοποιεί την "μεταγραφή" του στα Παραπολιτικά 90.1 και αποχαιρετά τον Real 97.8. Εκεί, την θέση του στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα από τις 5 ως τις 7 το πρωί, αναλαμβάνει ο Γιώργος Ψάλτης.


Ο Γιώργος Τράγκας έκανε την αρχή, τον περασμένο Φεβρουάριο, και πριν λίγες μόλις μέρες τον ακολούθησε και ο Ιωσήφ Καλαμαράκης. Δεν θα είναι όμως, από ό,τι φαίνεται, οι μοναδικοί από τη συχνότητα των Κουρή-Χατζηνικολάου που θα συνεχίσουν σε εκείνη του Γιάννη Κουρτάκη.
 
Έπειτα από 9 χρόνια θητείας στον Real 97.8, αποχωρεί με προορισμό τα Παραπολιτικά 90.1 και ο Γιώργος Χουδαλάκης. Ήταν σταθερά στην (πολύ) πρωινή ζώνη, αρχικά μαζί με τον αείμνηστο Γιάννη Καλαμίτση και στην πορεία με διάφορες παρτενέρ. Από τις 4 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει στις ίδιες ώρες, 6 με 8 το πρωί, και θα δίνει "lead in" στον Γιώργο Τράγκα, όπως και στον Real FM. Οι αρμοδιότητές του, πλέον θα είναι αυξημένες, καθώς αναλαμβάνει και τη διεύθυνση προγράμματος των Παραπολιτικών 90.1.
 
Ο Γιώργος Χουδαλάκης θα αντικαταστήσει τις "Πρωινές Διαδρομές", καθώς ο Βασίλης Αδαμόπουλος αποχωρεί από τον σταθμό στο τέλος της εβδομάδας.