«Το τραγούδι της ζωής σου» για τα 5 χρόνια του Easy 97.2

«Το τραγούδι της ζωής σου» για τα 5 χρόνια του Easy 97.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί με τους ακροατές του θα γιορτάσει την πρώτη του πενταετία on air, το ξένο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

29 Αυγούστου 2017
Εν ολίγοις, θα βγαίνουν ζωντανά στον αέρα του Easy 97.2, θα επιλέγουν το τραγούδι που τους σημάδεψε περισσότερο και θα περιγράφουν την προσωπική τους ιστορία πίσω από αυτό, συνομιλώντας με τους παραγωγούς του σταθμού. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει 9,5 εβδομάδες, για όλο τον Σεπτέμβριο και όλο τον Οκτώβριο, και θα κορυφωθεί με το πάρτι του Easy για τα 5 χρόνια του, όπου και θα ανακοινωθούν οι 5 τυχεροί.
 
Το project του Easy 97.2 «γεννήθηκε» αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2012. Αντικαθιστώντας στην συχνότητα τον ιστορικό ΑΝΤ1 FM, απόφαση που προκάλεσε ουκ ολίγες αντιδράσεις από παλιά στελέχη του, διάφορους ακροατές και την ΕΣΗΕΑ. Στην πρεμιέρα του δεν έβγαλε πρόγραμμα, ωστόσο η πρώτη ομάδα παραγωγών του ήταν αποκλειστικά από άτομα του ΑΝΤ1 97.2. Ήτοι, Κώστας Λασκαράτος (Magazino 5-6 π.μ.), Μικαέλα Θεοφίλου (10-1 μ.μ.), Ζωή Κρονάκη (4-7 μ.μ.) και Πόπη Δομάζου (7-10 μ.μ.). 
 
Παρόλα αυτά όμως, αποδείχτηκε ότι ήρθε για να μείνει στα FM. Το όλο στήσιμο ανέλαβε ο Αλέξης Καρακατσάνης -παραμένει διευθυντής του μέχρι σήμερα- και στην πορεία έκανε κι άλλες προσθήκες παραγωγών. Μήνα με το μήνα ανέβαινε όλο και περισσότερο, φτάνοντας μέσα σε μόλις 5 μήνες στο 6%, από το 2% που είχε ο προκάτοχος της συχνότητας. Το μεγάλο «γκελ» όμως το έκανε -και το κάνει ακόμα- τα Χριστούγεννα. Παίζοντας μόνο γιορτινά τραγούδια 24 ώρες το 24ωρο για περίπου έναν μήνα, ανέβαινε μέχρι και στο 7,7% «χτυπώντας» δεκάδα.
 
Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.