Ιστορίες έρωτα που καλύτερα να τις ακούς παρά να τις ζεις

Ιστορίες έρωτα που καλύτερα να τις ακούς παρά να τις ζεις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Real Love Stories κάθε βράδυ στο Love Radio 97.5. Με νέα πρόσωπα και ριζικές αλλαγές, ο ερωτικός σταθμός.

12 Σεπτεμβρίου 2017
Μπορεί ο Love 97.5 να μέτρησε τρεις αποχωρήσεις από το καθημερινό του πρόγραμμα (Άννα Πρέλεβιτς, Κώστας Κρομμύδας, Άγγελος Τριάντης), ωστόσο τα κενά ήδη συμπληρώνονται με πρόσωπα του ραδιοφώνου. Ο λόγος για τη Βάσω Λούκα, η οποία έπειτα από σειρά ετών δεν συνεχίζει στον Galaxy 92, αναλαμβάνοντας το μεσημεριανό 12-3, και τον Δημήτρη Μηλιόγλου που, έπειτα από ένα ολιγόμηνο διάλειμμα επιστρέφει στο απογευματινό 5-8. Όντας ένα πρόσωπο με πείρα και στο ξένο και στο ελληνικό ρεπερτόριο. Στο πρωινό παραμένουν δύναμη και πάντοτε με ενέργεια οι Δημήτρης Ψεματίκας και Ιωάννα Τσέλιγκα, ενώ ξεκίνησε εκπομπές για τη σεζόν και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Μαζί και με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο φτιάχνουν μία δυνατή ομάδα με ανθρώπους του ραδιοφώνου. 

Το καλύτερο πάντως είναι που κάθε βράδυ βγαίνουν ακροατές στον αέρα στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου και διηγούνται προσωπικές ιστορίες αγάπης κι έρωτα. Μερικές έχουν μεγάλη φάση όταν τις ακούς (κάτι που δεν ισχύει βέβαια για εκείνους που τις έζησαν). 
 
Οι αλλαγές που έγιναν δεν περιορίστηκαν στο πρόγραμμα. Όπως βλέπουμε και στην φώτο πιο πάνω, έγινε μια ανανέωση στο χώρο όπου βρίσκονται τα στούντιο του Love 97.5 στον Ταύρο, όπως και στον τεχνικό του εξοπλισμό.