Οι Κωνσταντίνος Βήτα και Μιχάλης Δέλτα (Στέρεο Νόβα) ξανά μαζί για μία one off βραδιά

Οι Κωνσταντίνος Βήτα και Μιχάλης Δέλτα (Στέρεο Νόβα) ξανά μαζί για μία one off βραδιά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το έχει η χρονιά φαίνεται, μετά τη σύμπραξη Αγγελάκα και Παυλίδη οι άλλοι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας, οι δύο των Στέρεο Νόβα, ξαναβρίσκονται για μία και μοναδική νύχτα στην Αθήνα.

19 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου το δίδυμο θα ανέβει για ένα dj set στη σκηνή του πιο καλού dance club της πόλης, του Steam Athens (εκεί που θα παίξει και ο σπουδαίος Worakls στις 3 Νοεμβρίου!), για μία νύχτα που θα μοιάζει σαν βουτιά στο παρελθόν. Θα ακούσουμε και πάλι τα «Ένα κλεμμένο ποδήλατο», «Ηλίθια αστεία», «Ο εξώστης», «Το παζλ στον αέρα» και όλα τα άλλα μεγάλα κομμάτια τους άραγε; Οι Κωσνταντίνος Β. και Μιχάλης Δ. (Στέρεο Νόβα) και πάλι on stage μετά από 9 χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος, τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 5 Δεκεμβρίου 2008 σε εκείνο το περίφημο πάρτι για τα τρία χρόνια -τότε!- της Lifo. Επανένωση τώρα σε ένα club, σε έναν χώρο δηλαδή που τους ταιριάζει περισσότερο και με ένα καταπληκτικό σύστημα ήχου που σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν σε μερικές μέρες. Πρώτα τα early bird και μετά τα limited tickets, θα είναι λίγα και μοναδικά οπότε να είστε (παν)έτοιμοι, Δεύτερο live δεν θα υπάρξει. 



Τι είχαμε; Τρύπες και Σπαθιά στο ελληνόφωνο ροκ. Last Drive στα αγγλόφωνα. Και Στέρεο Νόβα στα electro. Κάπως έτσι μεγαλώσαμε, τι νομίζετε... 

Μην αφήσεις τη ζωή να σε πάρει από κάτω / τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο / κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία / Μη γυρνάς την πλάτη, μη ζεις στο ψέμα / πολέμησε το άδικο και κάθε είδους βία / σκέψου θετικά και μη γελάς με ηλίθια αστεία.