«Ακούτε ήδη τη Φωνή της Αθήνας» στους 102.5

«Ακούτε ήδη τη Φωνή της Αθήνας» στους 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ραδιόφωνο της Athens Voice μας καλεί. 

09 Νοεμβρίου 2017
Έτοιμο να βγει στον αέρα είναι το ραδιόφωνο της A.V., καθώς στο ανανεωμένο athensvoice.gr ανέβηκε το «μανιφέστο» του. Ετοιμαστείτε για ένα talk radio που θα κινείται στην πόλη με το δικό του ρυθμό. 
 
Θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, DJ's, κωμικοί και πολλοί άλλοι. Δίδεται επίσης και μια γεύση για το τι μουσικές θα παίζει, «είναι Μόνικα και Μαρίνα Σάττι, Στέρεο Νόβα και Ρόδες». Μαζί με τα ξένα mainstream κομμάτια που ήδη ακούγονται στη συχνότητα τους τελευταίους τρεις μήνες.
 
Εχουν σκοπό να στήνουν σιγά-σιγά το πρόγραμμά τους: «Από μέρα σε μέρα, μια γνωστή και αγαπημένη φωνή θα παίρνει τη θέση της στα μικρόφωνα του σταθμού. Δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ντίτζεϊς, στάνταπ κομίντιανς, μουσικοί και οι Φίλοι μας. Στους 102,5 δεν θα βρείτε ένα συνηθισμένο ραδιόφωνο. Όπως πάντα έκανε και κάνει η Athens Voice, θα βρείτε πρόσωπα γνωστά σε νέους ρόλους, φωνές οικείες που έχουν πάντα κάτι να πουν, γκεστ σταρ όσους δημιουργούν σε κάθε τομέα της αστικής ζωής και τη νέα σκηνή της Αθήνας στη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο».
 
Διαβάστε ΕΔΩ τις πρώτες λεπτομέρειες.