Ευαγγέλιο Vs «σκυλάδικα» στους 104.3

Ευαγγέλιο Vs «σκυλάδικα» στους 104.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τα κύριε ελέησον στα όπα μάνα μου, στην επόμενη στροφή: ένας προσφάτως αδειοδοτημένος ραδιοσταθμός κι ένας πειρατής «σφάζονται» για μια συχνότητα. Και, από κοντά, ένας σταθμός της περιφέρειας. 

23 Νοεμβρίου 2017
Ο λόγος για το Χριστιανισμός FM, τον Μινόρε FM και το Ράδιο Ερμιονίδα. Ο πρώτος έλαβε πρόσφατα βεβαίωση από το ΕΣΡ, με τις ευλογίες του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο δεύτερος είναι πασίγνωστος πειρατής, που έχει «πιάσει στασίδι» στη συγκεκριμένη συχνότητα τα τελευταία χρόνια. Και ο τρίτος, ο πιο «παλιός», είναι ένας σταθμός από το Κρανίδι Αργολίδας -με βεβαίωση- που ακούγεται στην περιοχή της Τροιζηνίας, του Αργοσαρωνικού και των Νοτίων Προαστίων.
 
Όλοι τους δίνουν... μάχη για το ποιος θα ακουστεί περισσότερο στους 104.3, μέσα στο Λεκανοπέδιο. Το Χριστιανισμός και ο Μινόρε εκπέμπουν από τον Υμηττό, με αποτέλεσμα να «καβαλάει» ο ένας τον άλλο σε όλη σχεδόν την Αθήνα. Σε κάποια σημεία μπαίνει στο «χορό» και το Ράδιο Ερμιονίδα, καθώς εκπέμπει από το όρος Δίδυμο που η εμβέλειά του φτάνει μέχρι και μέσα στην Αθήνα. Με αποτέλεσμα να μην ακούγεται κανένας από τους τρεις καθαρά, δημιουργώντας κι ένα πολιτισμικό σοκ στους ακροατές της πόλης. Από τη μια πλευρά εκπομπές για το Ευαγγέλιο, από την άλλη βαριά λαϊκά και πιο κάτω ελληνικά ποπ. Θα τρακάρει κανένας χριστιανός οδηγώντας (το «χριστιανός» στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην κυριολεξία)... 

Ως προς την επιλογή της συχνότητας για το Χριστιανισμός FM, το ΕΣΡ πέτυχε διάνα, δεν μπορούμε να πούμε.