Τα ραδιόφωνα βάζουν τα Χριστουγεννιάτικά τους σε FM και web

Τα ραδιόφωνα βάζουν τα Χριστουγεννιάτικά τους σε FM και web
Ακολουθήστε μας στο Google news

Easy 97.2, Kiss 92.9 και Velvet 96.8 ρίχνονται στη γιορτινή «μάχη» αυτές τις μέρες.

24 Νοεμβρίου 2017
Για μια ακόμη χρονιά ο Easy 97.2 θα παίζει 24 ώρες το 24ωρο μόνο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Ο σταθμός θα εκπέμπει μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο του στούντιο στο Golden Hall, με πρόγραμμα από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές, τα Σάββατα αλλά και τις Κυριακές που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά. 
 
Η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον Easy 97.2 θα γίνει s;hmera με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Golden Hall. Την ίδια μέρα, το ξένο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 καλεί τους ακροατές του να στηρίξουν το ίδρυμα «Καρδιές για Όλους», προσφέροντας από 1 ευρώ για να συνδράμει τον καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, προκειμένου να χειρουργηθούν δύο παιδιά με καρδιοπάθεια.
 
Από τον χορό ωστόσο, δεν λείπουν και τα υπόλοιπα ξένα ραδιόφωνα. Δύο εξ αυτών, ο Kiss 92.9 και ο Velvet 96.8 της Θεσσαλονίκης έβγαλαν στον αέρα θεματικά web radios που παίζουν (και αυτά) Χριστουγεννιάτικα τραγούδια non stop. To «Kissmas web radio» και το «Velvet 96.8 Christmas» αντίστοιχα είναι ήδη στην διάθεση των ακροατών τους μόνο με μουσική, χωρίς εκπομπές και διαφημίσεις να τα παρεμβάλλουν.

Επίσης, στο ίδιο χριστουγεννιάτικο μοτίβο θα κινούνται το Love Radio της Κρήτης και το NRG 95 της Χαλκίδας. Χριστούγεννα από τώρα, 24 Νοεμβρίου! Τι ζούμε...