Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μότσης, ένας εκ των δημιουργών της ΕΡΑ Σπορ

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μότσης, ένας εκ των δημιουργών της ΕΡΑ Σπορ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ηλικία 67 ετών.

04 Δεκεμβρίου 2017
update: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον θάνατο του Κώστα Μότση:

Η Διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μότση.
 
Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία της ΕΡΤ με κορυφαία στιγμή τη δημιουργία της ΕΡΑ Σπορ, την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών και ως διευθυντής. Με το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, δίδαξε γενιές δημοσιογράφων.
 
Ο χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όσους είχαν την ευκαιρία και την τιμή να τον γνωρίσουν και να δουλέψουν μαζί του.
 
Καλό ταξίδι Κώστα

Σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μότσης, επί περίπου τρεις δεκαετίες αθλητικός συντάκτης της ΕΡΤ. Παρουσίαζε το θρυλικό «Μικρόφωνο στα γήπεδα», αρχικά από τις συχνότητες της ΕΡΑ κι από το «μαύρο» του 2013 και ύστερα από την ERTopen, στην οποία έκανε εκπομπές μέχρι και χθες.
 
Από τα σημαντικότερα επιτεύγματά του ήταν η ίδρυση, μαζί με τον Ηρακλή Κοτζιά, τον Μάκη Παπαζήση και τον τότε διευθυντή της ΕΡΑ Γιώργο Τζαβέλλα, της ΕΡΑ Σπορ το Μάιο του 1993. Του πιο επιτυχημένου βάσει ακροαματικότητας, ραδιοφώνου της ΕΡΤ των τελευταίων ετών, διατελώντας παραγωγός και διευθυντής του σταθμού.