«Μια ζωή παρουσιάστε, σαν εκπαιδευμένος σκύλος. Εγώ δε θα πάρω άλλο, φχαριστώ δεν είμαι φίλος»

«Μια ζωή παρουσιάστε, σαν εκπαιδευμένος σκύλος. Εγώ δε θα πάρω άλλο, φχαριστώ δεν είμαι φίλος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα 64 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης. 

13 Ιανουαρίου 2018
Έναν μήνα μετά το καρδιακό επεισόδιο επί σκηνής, κι αφού είχε αναρρώσει, ο Τζίμης Πανούσης υπέστη ανακοπή στις 3 το μεσημέρι (Σάββατο), μέσα στο σπίτι του. Ενεργός μέχρι και σήμερα, με την τελευταία του δουλειά το «Όλοι οι χαζοί μπορούμε», που παρουσίαζε στο Κύτταρο live club.
 
Ο Τζίμης Πανούσης έκανε σπουδαία καριέρα σε όλα τα επίπεδα. Στο τραγούδι, στο stand up comedy και στο ραδιόφωνο. Αρχικά ήταν η φωνή των Μουσικών Ταξιαρχιών, στη συνέχεια όμως αποφάσισε να συνεχίσει μόνος του. Τραγούδια όπως το Κάγκελα Παντού, το Νεοέλληνας, το Φασμπίντερ και Ξερό Ψωμί, το Αχ Ευρώπη, το Disco Τσουτσούνι και πολλά ακόμα, ακούγονται μέχρι και σήμερα.
 
Πέρασε από τα μικρόφωνα πολλών και αξιόλογων ραδιοσταθμών όπως ο Top FM, το Κανάλι 15, ο Ωχ FM, o Flash 9.61, ο 88μισό, ο ΣΚΑΪ 100.3, ο City 99.5 και το Ράδιο 9 98.9, με τον «Δούρειο Ήχο», τα «Ακραία Επικοινωνιακά Φαινόμενα» και τις «Οιδύσεις». Το τελευταίο του (σύντομο) πέρασμα από το ραδιόφωνο ήταν μέσω του αυτοδιαχειριζόμενου Flash 96, στις αρχές του 2015.