Μαρία Παπαγεωργίου, τι πλάσμα και τι καλλιτέχνης...

Μαρία Παπαγεωργίου, τι πλάσμα και τι καλλιτέχνης...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπάρχει ένα νέο -σχετικά- όνομα στη μουσική, τόσο ταλαντούχο και τόσο πολύπλευρο το οποίο, ομολογώ, ακούγεται πολύ συναρπαστικό. Λέγεται Μαρία Παπαγεωργίου και θα αφήσει εποχή. 

16 Φεβρουαρίου 2018
Φωνή ώριμη και γεμάτη, φωνή μαγική, εγκέφαλος 100% μουσικός genius, συναίσθημα στο φουλ, είναι από τα άτομα εκείνα που καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί εδώ αλλά έξω (όχι γιατί εδώ θα χαθούν και δεν θα λάμψουν, τουναντίον, αλλά επειδή έξω θα έκαναν μεγαλειώδη πράγματα). 
 
Εχει ένα επιπλέον ταλέντο η Παπαγεωργίου να παίρνει τραγούδια άλλων, τραγούδια που δεν επιδέχονται διασκευών, κομμάτια απαγορευμένα θα έλεγα που δεν τα αγγίζουν και τα κάνει δικά της, αγνώριστα, προσωπικά. Κάτι τέτοιο ετοιμάζει και τώρα με την επόμενη δουλειά της, κάτι αντίστοιχο, που θα κυκλοφορήσει ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή. Δεν θα είναι θρησκευτικό, μην ταράζεστε (αν και θα της πήγαινε), απλώς τυχαίνει να βγει εκείνη την ημέρα. 
 

Προχθές έπαιξε και η Ολγα Λασκαράτου του Μέντα 88 ένα τραγούδι αποθεώνοντάς την. Τα ίδια έλεγε και ο Ξενοφώντας Ραράκος του Μελωδία 99.2.Τα διαπιστευτήρια που παίρνει το κορίτσι είναι όντως πολύ σπουδαία. 
 
«Με τα φιλιά που κάρφωσα / εδώ βαθιά σου / βιάσου βιάσου βιάσου /κι αυτά που απόψε κέρδισες δικά σου / βιάσου βιάσου».... 

Καιρό είχα να συναντήσω τέτοια περίπτωση... Είναι από τις εκπλήξεις που πάντα μας προσφέρει η μουσική. Η Μαρία πρέπει να είναι ξωτικό πάντως...