Ξανά η Princess Nokia στην Αθήνα, ετοιμαστείτε!

Ξανά η Princess Nokia στην Αθήνα, ετοιμαστείτε!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέμπτη 31 Μαΐου η Princess Nokia που έκανε sold out στο Gagarin τον Οκτώβριο, έρχεται και πάλι σε πιο μεγάλο χώρο αυτή τη φορά, το Piraeus 117 Academy. Το μόνο κακό είναι που η συναυλία γίνεται την ίδια ημέρα με το Release Festival, όταν παίζουν οι London Grammar και ο Rag n Bone Man.

22 Φεβρουαρίου 2018
Η Princess Nokia «γράφει ραπ και κυκλοφορεί τα δικά της κομμάτια στο YouTube και στο Sound Cloud από τότε που πήγαινε λύκειο, αρχικά με το ψευδώνυμο Wavy Spice, ενώ υιοθετεί το “Princess Nokia” το 2013 και κυκλοφορεί τα Metallic Butterfly και Honeysuckle τα επόμενα χρόνια».
 
Μετά από την κυκλοφορία του 1992 η Frasqueri ξεκινά την περιοδεία στις ΗΠΑ και έπειτα στον υπόλοιπο κόσμο, κάνοντας sold out από την Ατλάντα μέχρι τη Ρουμανία και βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο, ενώ κάνει μόνο μικρά διαλείμματα για να περάσει χρόνο στο στούντιο. Ηχογραφεί τα περισσότερα από τα νέα της τραγούδια του 1992 Deluxe από το Δεκέμβρη του 2016 μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, τα οποία αναμένουμε να ακούσουμε τον Μάιο και Ιούνιο.

Στο Gagarin έγινε ο κακός χαμός πάντως. 
 
Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16€. Στη δεύτερη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 18€. Ταμείο: 20€