Σε «απόσταση βολής» από την πρώτη δεκάδα ο Σπορ FM 94.6

Σε «απόσταση βολής» από την πρώτη δεκάδα ο Σπορ FM 94.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν ξέρουμε αν ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να απεμπλακεί από το ραδιοσταθμό όπως κάνει και με τον Παναθηναϊκό, πάντως φαίνεται να επενδύει σε αυτόν αυξάνοντας το ποσοστό του στο μετοχικό σχήμα.

20 Μαρτίου 2018
Σαν να έχουν επανέλθει οι ισορροπίες στο αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ειδικά μετά από το πογκρόμ απολύσεων που έλαβε χώρα στην αρχή της σεζόν. Στα αστάθμιστα δείγματα αλλά και στις ακροαματικότητες ο Σπορ FM βρίσκεται στις «παρυφές» της κορυφαίας δεκάδας, ορισμένες φορές δε ανεβαίνει στο Top 10 π.χ. πριν δύο εβδομάδες βρισκόταν στην 7η θέση με 91 αναφορές. Σε γενικές γραμμές πάντως κινείται γύρω από το 6%, αρκετά παραπάνω από τον άμεσο ανταγωνιστή του, τον Sport24 103.3 ΕΡΑ Σπορ παραμένει εδώ και χρόνια εκτός μετρήσεων ακροαματικότητας).
 
Τον ραδιοσταθμό λοιπόν φαίνεται να τον στηρίζει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως σας είπαμε στην αρχή. Η «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.» του ΣΚΑΪ 100.3 και του ΣΚΑΪ TV αύξησε τη συμμετοχή της και πλέον κατέχει πάνω από το 90% του σταθμού, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Μπάμπη Χριστόγλου -τους παλιούς μεγαλομετόχους του δηλαδή- να περιορίζονται στο 3% έκαστος.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο σταθμός κρατάει τις ισορροπίες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Σε αντίθεση με τον ΣΚΑΪ που υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του, τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο