Και όμως το «μικρούλι» «Κανάλι 1 90.4» του Πειραιά έρχεται να κάνει τη διαφορά στα μουσικά FM

Και όμως το «μικρούλι» «Κανάλι 1 90.4» του Πειραιά έρχεται να κάνει τη διαφορά στα μουσικά FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποτέ άλλοτε το ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο δεν ήταν τόσο αποκομμένο από τη μουσική που ακούγεται στον υπόλοιπο κόσμο, είτε μιλάμε για ροκ είτε για hip hop. Πολύ φοβικό με το καινούργιο, απαρχαιωμένο, χωρίς πρόταση.

16 Απριλίου 2018
Επρεπε να έρθει το... μικρό Κανάλι 1 90.4 του Πειραιά και η Ροκ Ζώνη με τον Νίκο Ξανθάκο για να «πιάσει» την τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν οι γυναίκες στο ραπ τα τελευταία χρόνια και να παρουσιάσει ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτές. Σιγά το κατόρθωμα θα πείτε, όλος ο κόσμος μιλάει για τις Nicki Minaj, Cardi B, CharliXCX κτλ, δεν έκανε και τίποτε δύσκολο. Αλλά είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα. Στην Αθήνα μόνο ο Music 89.2 έπαιξε την τελευταία εβδομάδα την Cardi B που είναι Νο 1 αυτό διάστημα παντού!
 
Ενα δίωρο αφιέρωμα λοιπόν, σε δύο μέρη, αυτή την Τρίτη 17 και Πέμπτη 19 Απριλίου, 8 με 9 το βράδυ, στη Ροκ Ζώνη, αρχικά με την πρώτη γενιά των γυναικών MC Lyte, Roxane Shante... από τη δεκαετία του 80 και 90 και στο δεύτερο μέρος, τις κοπέλες σήμερα που σαρώνουν παγκοσμίως, με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις τους. 

Beyoncé's records:
First black woman to headline #Coachella #BeyChella
Bey set the highest live streaming record ever
Most tweeted about & praised Coachella performance
Longest Coachella dancing sequence onstage Beyoncé

RT if she is the G.O.A.T! pic.twitter.com/qvsBRnry3L

— God'spower Ihenwokeleme (@Godspower_World) 16 April 2018