Νέο ραδιόφωνο, νέα εταιρία, νέο πρόγραμμα, νέα μουσική στους 99.8

Νέο ραδιόφωνο, νέα εταιρία, νέο πρόγραμμα, νέα μουσική στους 99.8
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διευθυντής προγράμματος του σταθμού (θα) είναι ο Πάνος Δεληγιάννης και ήδη έχουν κλειστεί τα πρώτα ονόματα για τις εκπομπές.

17 Απριλίου 2018
Χρίστινα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Ψιμοπούλου, Κώστας Παπαζέτης προθερμαίνονται με ενδεχόμενη ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 24 Απριλίου, κάτι το οποίο ωστόσο θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως και ποιοι θα είναι και οι άλλοι παραγωγοί, γίνονται συζητήσεις με πολλά από τα άτομα που ήταν μέχρι πρότινος στον Atlantis 105.2. Σύντομα θα είναι έτοιμο και το site τους, όπως και τα social media τους. 
 
Ονομα προς το παρόν δεν έχουν, στην αρχή θα πορευτούν μόνο με τη συχνότητα 99.8. Η μουσική τους είναι ξένη, εναλλακτική, στον προσανατολισμό του Pepper 96.6 και του Εν Λευκώ 87.7
 
Ο ραδιοσταθμός θα συνεργαστεί εμπορικά με την BMFORCE S.A. με στόχο, όπως λένε οι ίδιοι, «την αναβάθμιση της συχνότητας». Ο Πάνος Δεληγιάννης συνεργαζόταν για χρόνια με την gbtimes Greece (που ολοκλήρωσε τη δραστηριότητά της) και  έκλεισε με τον νέο media-κό όμιλο ο οποίος εισέρχεται δυναμικά και με φιλοδοξίες στο χώρο των ΜΜΕ.