O Hot FM ζει και ανανεώνεται τακτικά

O Hot FM ζει και ανανεώνεται τακτικά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί στην άλλοτε συχνότητά του να εκπέμπει ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο, παρόλα αυτά όμως συνεχίζει κανονικά μέσω web.

18 Απριλίου 2018
Το έτερο ραδιόφωνο του Παναγιώτη Κωστάκη (Kiss 92.9, ΕΙΙΡΑ) είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα αλλά και πολυσυζητημένα ραδιοφωνικά project της τελευταίας δεκαετίας. Κατάφερε σε λίγους μόλις μήνες να γίνει το Νο.1 ξένο ραδιόφωνο της πόλης (8,4%, πίσω μόνο από τον Σκάι 100.3) παίζοντας ξένα hits. Ασταμάτητα, χωρίς παραγωγούς, ούτε καν διαφημίσεις. 
 
Μέχρι που τον έκλεισαν η ΕΕΤΤ και το ΕΣΡ το φθινόπωρο του 2010. Επανεμφανίστηκε τρία χρόνια αργότερα στους 104.6, όταν νομιμοποιήθηκε εκ νέου, για να ξαναγίνει web radio δυόμισι χρόνια αργότερα, για χάρη του Action 104.6. Όλο αυτό το διάστημα μέχρι και σήμερα ο Hot FM έπαιζε κανονικά και χωρίς διακοπή μέσω internet.
 
Πλέον έχει σβήσει την συχνότητα 104.6 από το site του και τα social media, με τον Παναγιώτη Κωστάκη να απεμπλέκεται από εκείνη πουλώντας το 50% των μετοχών του στο Πρώτο Θέμα, έναντι 259.000 ευρώ. Παρακάτω ένα δείγμα από τις μουσικές που έπαιξε σε μια τυχαία ώρα. «Φρέσκα» hits ως επί το πλείστον (και Jason Derulo, σχεδόν back to back).
 
HOZIER - TAKE ME TO CHURCH (REMIX)
AXWELL & INGROSSO - MORE THAN YOU KNOW
LUIS FONSI & DADDY YANKEE feat. JUSTIN BIEBER - DESPACITO
J.BALVIN FEAT. PHARRELL - SAFARI
REVIVALISTS - WISH I KNEW YOU
CAMILA CABELLO - HAVANA
JASON DERULO - STUPID LOVE
DUA LIPA - NEW RULES
JASON DERULO - GET UGLY
ZAYN feat. SIA - DUSK TILL DAWN