Από αυτοκτονία ο θάνατος του Avicii

Από αυτοκτονία ο θάνατος του Avicii
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Δεν μπορούσε άλλο, ήθελε να βρει γαλήνη».

26 Απριλίου 2018
Ο Tim Bergling, όπως ήταν το κανονικό όνομα του Avicii, βρέθηκε νεκρός πριν 6 μέρες σε ένα ξενοδοχείο στο Ομάν, με τις εικασίες για τα αίτια του θανάτου του να είναι διάφορες. Η οικογένειά του εξέδωσε πριν λίγη ώρα μια ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί ότι ο δημοφιλής Σουηδός DJ αυτοκτόνησε.
 
Μέσα σε αυτήν περιγράφεται ο ευαίσθητος χαρακτήρας του και το πόσο -αρνητικά- τον επηρέασε η δημοσιότητα που πήρε. «Όταν σταμάτησε τις συναυλίες, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή του, να είναι χαρούμενος και να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο - μουσική», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. «Ένας διαπρέπων τελειομανής που ταξίδευε και δούλευε σκληρά, σε ρυθμό που του δημιούργησε υπερβολικό στρες».
 
Ο Avicii άφησε πίσω του μεγάλες επιτυχίες στο ξένο mainstream ρεπερτόριο των τελευταίων ετών όπως το Levels, το Wake Me Up, το Hey Brother, το The Nights και το Lay Me Down, ενώ συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα όπως οι Coldplay, η Madonna, οι Daft Punk κ.ά. Το 2014 μάλιστα, έγινε ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος DJ στον κόσμο, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Forbes.