Η κορεάτικη pop «εισβάλλει» και στα ελληνικά ραδιόφωνα

Η κορεάτικη pop «εισβάλλει» και στα ελληνικά ραδιόφωνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήδη κάποια από αυτά, είτε έχουν ειδικές εκπομπές παίζοντας μόνο «K-Pop» είτε έχουν εντάξει στο playlist τους τραγούδια του είδους.

13 Μαΐου 2018
Είναι η (όχι και πολύ) νέα μουσική τάση που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς στα πολύ νεανικά κοινά, δηλαδή στους μαθητές από 13 έως 17 αλλά κυρίως σε πιο μικρούς ακροατές. Και τα ραδιόφωνα που απευθύνονται σε αυτές τις ηλικίες έχουν ήδη αρχίσει δειλά-δειλά να παίζουν κάποια κομμάτια ή και να αφιερώνουν εκπομπές σε μπάντες της «K-Pop».
 
O Music 89.2 -πρώτος στα κοινά από 13 εως 17- από σήμερα και κάθε Κυριακή 9 με 10 το βράδυ θα παίζει για μια ώρα μόνο κορεάτικη ποπ. Το playlist της εκπομπής που θα παρουσιάζουν η Σια Ανδρικάκη και ο Σπύρος Οικόπουλος (ex Alpha 98.9) θα διαμορφώνεται από τους ίδιους τους ακροατές του σταθμού, στέλνοντας το τραγούδι που θέλουν να ακούσουν και τα μηνύματά τους στο mail [email protected].
 
Ανάλογη προσπάθεια κάνει από τον Μάρτιο και ο VFM 91.1 της Θεσσαλονίκης, παίζοντας είτε μεμονωμένα είτε μέσω αφιερωμάτων σε K-Pop μπάντες δημοφιλή κομμάτια του ρεπερτορίου, προαναγγέλλοντας μάλιστα και την δημιουργία μιας «K-Pop Zone» στο πρόγραμμά του.