Στο Θέμα 104.6 ο Γιώργος Χελάκης

Στο Θέμα 104.6 ο Γιώργος Χελάκης

Ένας από τους πρωτεργάτες του Σπορ FM 94.6, φεύγει από τον σταθμό έπειτα από πολλά χρόνια πίσω από το μικρόφωνα. .

update: Η νέα εκπομπή του Γιώργου Χελάκη θα είναι, μεταξύ άλλων και επικοινωνίας με τους ακροατές του Θέμα 104.6, με αθλητική (κυρίως) αλλά και πολιτική θεματολογία κι εκτενείς αναφορές στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Γιώργος Χελάκης, η φωνή του Euro 2004 που ταυτίστηκε με τον αθλητικό ραδιοσταθμό, πλέον αλλάζει ραδιοφωνική στέγη. Συγκεκριμένα «ανεβαίνει» 10 μεγάκυκλους και πηγαίνει στο καθημερινό 3-5 το απόγευμα του Θέμα 104.6, παραμένοντας στην ίδια ζώνη. Έτσι ο ραδιοσταθμός προσθέτει έναν ακόμα αθλητικό συντάκτη στο πρόγραμμά του μετά τον Δημοσθένη Καρμοίρη, η εκπομπή του οποίου -μαζί με τον Ιωσήφ Αβράμογλου- πηγαίνει πλέον μια ώρα αργότερα, 9 με 11 το βράδυ.
 
Πολλές οι αλλαγές στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, ειδικά από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Οι παραπάνω ανακατατάξεις έγιναν μετά την είσοδο της Νεφέλης Λυγερού στις Πρωινές Διαδρομές (6-8 το πρωί) μαζί με τον Βασίλη Αδαμόπουλο, την παγίωση του διδύμου του Νίκου Φελέκη με τον Μπάμπη Κούτρα (10-12 το πρωί) και τις νέες εκπομπές των Αντώνη Λιάρου (7-10 το πρωί) Σάννυς Μπαλτζή και Πολίνας Τόλη (12-2 το μεσημέρι) και Αντώνη Καλούδη (Σάββατο 6-8 το βράδυ) τα Σαββατοκύριακα.