Το ολοκαίνουργιο e-tetRadio έρχεται στις 21 Μαΐου

Το ολοκαίνουργιο e-tetRadio έρχεται στις 21 Μαΐου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα βλέπετε ένα ολοκαίνουργιο e-tetRadio, πλήρως ανανεωμένο και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε lay out. Περνάμε στο επόμενο στάδιο.

14 Μαΐου 2018
Το e-tetRadio, ανεξάρτητο όπως πάντα, συνεργάζεται με την ομάδα της TNC Digital Media Group, μαζί με το ενημερωμένο Newpost, το ευφυές Provocateur, το αθλητικό Sportdog και το ιατροφαρμακευτικό Healthmag. Το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση του site ανέλαβε η Webjar.. Είναι η νέα εποχή του e-tetRadio μετά τη συνεργασία του με το ThePressProject του πρόωρα χαμένου Κώστα Εφήμερου.
 
Το ραδιόφωνο παραμένει φυσικά στο επίκεντρο της θεματολογίας μας (ειδήσεις, πρόσωπα, καταστάσεις κτλ) κορυφαίο όλων, αλλά επεκτεινόμαστε και στα υπόλοιπα media με όλη τη media-ακή ειδησεογραφία σε όλες της τις εκφάνσεις, από τις αθλητικές έως τις επιχειρηματικές. Από κοντά και τα Shots. Σε καθημερινή βάση θα έχουμε καινούργιες στήλες με απόψεις από ανθρώπους του ρεπορτάζ
 
Και με έναν καινούργιο κι εύχρηστο radio player, με όλα τα ραδιόφωνα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μαζί με δεκάδες επιλεγμένους ραδιοσταθμούς απ΄ όλο τον κόσμο με τους οποίους θα συνδεόμαστε εύκολα κι απλοποιημένα.  
 
Επίσης η μουσική θα έχει το δικό της, ξεχωριστό section, με έμφαση στις συναυλίες και τις νέες μουσικές προς ακρόαση. Πολλά άλμπουμ και τραγούδια, όλα τα live.
 
Στη δική τους αυτόνομη πορεία και τα social media του e-tetRadio, εντελώς ξεχωριστά από το site ώστε να μην μπερδεύονται, πιο media και πολιτική το Twitter, 100% μουσικό το Instagram, εφ όλης της ύλης το Facebook
 
Stay tuned, βρίσκονται πολλά σε εξέλιξη.