Απογείωση με τον Theodore μέσα από το προσωπικό του στούντιο

Απογείωση με τον Theodore μέσα από το προσωπικό του στούντιο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να σας πω τώρα για ένα πολύ καλό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου; Νωρίς είναι το γνωρίζω, δεν έχει καν τίτλο, αλλά δεν πειράζει, θα επανέλθω άλλωστε την κατάλληλη στιγμή, μην ανησυχείτε.

16 Μαΐου 2018
Χθες το βράδυ λοιπόν, αργά, μαζευτήκαμε κάποιοι άνθρωποι στο στούντιο του Theodore για να ακούσουμε, συζητώντας, το νέο του άλμπουμ. Ηταν εκεί ο διευθυντής του Pepper 96.6 Γιώργος Μουχταρίδης, ο διευθυντής του Rock FM Αλέξανδρος Βραχωρίτης, η ιδιοκτήτρια του Gagarin Μαρίνα Δανέζη, η Μαρία Μαρκουλή (φυσικά!) και άλλοι. Ολος ο καλός ο κόσμος δηλαδή. Απλωθήκαμε στους καναπέδες, πήραμε τους στίχους ανά χείρας, ποτά και ξηροί καρποί μπροστά μας, η μουσική στο maximum. Βρείτε μου εσείς τώρα καλύτερες συνθήκες ακρόασης. Βέβαια τι να τις κάνεις τις συνθήκες αν δεν θα άξιζε η μουσική που ακούς; Σωστά. Αλλά εδώ μιλάμε, χωρίς υπερβολή, για έναν δίσκο εξαιρετικό. Και σίγουρα όχι... ελληνικό, τόσο στη σύλληψή τους και στη λογική του όσοι και στα πιο τεχνικά, στην παραγωγή λόγου χάριν. Μου αρέσει ο Theodore, σας το έχω πει ξανά. 
 
In progress λοιπόν θα λέγαμε για το άλμπουμ αν και είναι σχεδόν τελειωμένο. Αλλά ο Theodore το έγραψε και το ηχογράφησε πριν λίγους μόλις μήνες (Δεκέμβριο στο Αμβούργο) οπότε μοιάζει σαν να το δουλεύει ακόμα. To έχει ακόμα μέσα του όπως μας είπε. Επαναλαμβάνω λοιπόν (επειδή το άκουγα και σήμερα): είναι σπουδαία δουλειά. Ηχος με όγκο, συνθέσεις με βάθος. Το μόνο αρνητικό είναι πως ζούμε στην Ελλάδα αν με πιάνετε... Οχι, δεν θα μπω τον πειρασμό να σας πω ποιοι θα φάνε τη σκόνη του...  Από ξένους καλλιτέχνες εννοώ. 
 
Κοντά στην Ακρόπολη βρίσκεται το στούντιο του Theodore και της εταιρίας του, της United We Fly. Ενα δρόμο πίσω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Είδατε που σας λέω;